Загадување на воздухот

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Дали сте сретнале Албанци и Турци да се занимаваат со такви глупости наречено „квалитетот на воздухот, изумревме, не се дише“? Ни јас.
Не се занимаваат они ниту со многу други работи, нивна работа, ние треба да се угледаме на напредните, не на назадните народи што живеат во Среден век.

Постов треба да е од денес? Пошто на Х нема.

Некој нема да дочита.
Сите коа не се на власт имаат идеји, решенија, ветувања. А седнат на фотеља им се дешава: ctrl+alt+delete memory.

амаа, им проаѓа уште еве.
34та година тераме де со едните, де со другите

Леле хаха. Друже фејк е профилот. Твитер генератор.

И на овие ли глупости паѓате жити се?
Автоматски споено мислење:

Постов треба да е од денес? Пошто на Х нема.

Некој нема да дочита.
Сите коа не се на власт имаат идеји, решенија, ветувања. А седнат на фотеља им се дешава: ctrl+alt+delete memory.

амаа, им проаѓа уште еве.
34та година тераме де со едните, де со другите
Нормално нема затоа што профилот е фејк преку твитер генератор направен.

Не паѓајте на евтини глупости.

I da gi izbrkas od Vardariste, samo si gi premestil. Znaci ostanuvaat logori ili ubistvo, a za dvete neame sila.
Или да не гласаме за гомнарите на власт што не ги решаваат проблемиве, како е тоа за решение?
Исто и следната постава што ќе ги замени. Така да се прави, за два мандати два табори што не прават ништо - ќе ги снема. После трета, четврта мајка може ќе налетаме на некој Орбан. Којзнае, ама вака не бива повеќе.

Koj таклабас му е овој, услов за чист воздух било да „се најдело пристојно живеалиште на 200 цигани“. Абе ајде утре други цигани ќе упаднат, и нив одма ќе треба да им се изградат куќи за да не потпалуваат ѓубре... Нормални ли се овие, расшутирај ги таму, уапси ги следен пат ако ги начекаш. Следно затворска казна некаде каде ќе работат нешто.

Жими куров лик испадна и овој

Смрди во моментов во Тафталиџе 2, Карпош 4... Како уобичаено навечер независно од палењето депонии. Имаме овде некој локален гомнар загадувач.

1758052383574.png

Или да не гласаме за гомнарите на власт што не ги решаваат проблемиве, како е тоа за решение?
Исто и следната постава што ќе ги замени. Така да се прави, за два мандати два табори што не прават ништо - ќе ги снема. После трета, четврта мајка може ќе налетаме на некој Орбан. Којзнае, ама вака не бива повеќе.
Со таа стратегија најбрзо се доаѓа до Али или Бујар.
Разберете дека живееме во мулти етничко општество и во такво се гласа на национална основа прво, политичка секундарно.

Со таа стратегија најбрзо се доаѓа до Али или Бујар.
Разберете дека живееме во мулти етничко општество и во такво се гласа на национална основа прво, политичка секундарно.
Мене овдешните Шќиптари ми објаснуваа дека и они гласаат по совест. :unsure:
Но сериозно, во врска со националните работи и онака сме сјeбaни. Немам илузии, но сметам дека барем шака цигани можеме да ги спречиме да не палат гуми и акумулатори. До толку сме „способни“, само треба надлежните да се излечат од дијагнозата „кypобoлие“.

Мене овдешните Шќиптари ми објаснуваа дека и они гласаат по совест. :unsure:
Но сериозно, во врска со националните работи и онака сме сјeбaни. Немам илузии, но сметам дека барем шака цигани можеме да ги спречиме да не палат гуми и акумулатори. До толку сме „способни“, само треба надлежните да се излечат од дијагнозата „кypобoлие“.
Се согласувам, но ситуацијата е таква, предодредена.
Време е да се почнат фондации од Македонци исклучиво само за Македонци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom