Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова би му било најпаметно, нека биде најобичен или стар телефон што ќе само на пунач за да брка само работаНајубаво да земеш нов број и телефон за приватни ствари а овој сам да го направиш да ти биде само службен .
Ако до сега требаше да седнеш и да размислиш што сакаш да го прашаш AI-то, овие туркаат во насока да не мораш да размислуваш ич. Супер корисен feature за луѓето кои го користат за работа а меч со две острици за оние што го користат за глупости.
Ова е супер во некои случаи, ама сум видел и случаи каде што дава целосно погрешни дијагнози, или додава детали што не постојат. Пример, ако му дадеш слика од рандом ехо на матка, голема е веројатноста да дека станува збор за трудна жена. Зошто? Затоа што најголем дел од сликите на кој што ChatGPT е трениран се од овој карактер (тоа е тоа што највеќе можеш да го најдеш online)....АИ до секоја ситница го протолкува ЕКГ со дадени податоци параметри на пикот, воодушевена сум, но и загрижена дека ниеден кардиолог до таква точност и опширност за информации од самото ЕКГ може да даде, со ВИ секое медицинско лице може да го протолкува ЕКГто до ситница.
Реално сакаат да го замената гоогле серч, за да може на луѓето реклами да му сервираат.Ако до сега требаше да седнеш и да размислиш што сакаш да го прашаш AI-то, овие туркаат во насока да не мораш да размислуваш ич. Супер корисен feature за луѓето кои го користат за работа а меч со две острици за оние што го користат за глупости.
Ова е супер во некои случаи, ама сум видел и случаи каде што дава целосно погрешни дијагнози, или додава детали што не постојат. Пример, ако му дадеш слика од рандом ехо на матка, голема е веројатноста да дека станува збор за трудна жена. Зошто? Затоа што најголем дел од сликите на кој што ChatGPT е трениран се од овој карактер (тоа е тоа што највеќе можеш да го најдеш online).
Е сеа ако знаеш да му ги поставиш вистинските прашања, да го пратиш во соодветна насока и добро да ги толкуваш резултатите тогаш е корисно.
Во секој друг случај е многу опасно.
Google search одамна го заменија.Реално сакаат да го замената гоогле серч, за да може на луѓето реклами да му сервираат.