Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Брат, ретко пишују туја али доста прату фудбал и ве читам плус што како.

Ти си Флеш у подфорум фудбал.
Глуп си како кур.
Кој кур си па ти ретардо?
Те спомна некој или ти се обрати?
Што ми изиграваш дрвен адвокат?

Последно уредено:
Друженце.......
Жота загина.
Педерчето Арнолд реши да си оди како слободен.
Ова ти се два првотимци од старт.
Робертсон одамна е готов и мораше да се смени.
Диаз сакаше да си оди или да добие нов договор со поголема плата. Со оглед на годините и променливата форма, мораше да биде продаден.
Заедно со Нуњез тоа се тројца играчи во нападот кои заминаа, а дојде само еден.
Одамна дали 6ка во тимот. Не успеаа со Каиседо и Зубименди. Летово Вортон не е достапен. Ќе чекаат до следно лето за да купат. Ливерпул не купува колку да се купи. Затоа и не промашуваат трансфери, не заглавуваат со ѓубре, и немаат финансиски проблеми.
Како некои други клубови.
Во право си само за Жота.
Не викам дека за играчите што ги спомна не е така, али тоа се само банални оправдувања ако не се успее.
Ако освојат титула која ќе е причината?
Тогаш погодени ќе се Вирц, Екетике и евентуално Исак?
Не зафркавај не може да кажеш дека потрошени 400 милиони се причина за да не освоиш... тогаш не вложувај толку, истиот ефект ќе го имаш.
Да не ме разбереш грешка, истото го мислам и за Арсенал, они и повеќе вложиа, ама вакви изјави како на Салах сите знаеме зашто служат. Притисокот сега ќе е цела сезона на Арсенал/Артета, како што е и всушност последните 3-4 сезони.

Не навивам за Јунајтед, али...

ти ебам клубот мртов да ти ебам , дај нека паднат у трета лига никој да не ги глеа

Не навивам за Јунајтед, али...

ти ебам клубот мртов да ти ебам , дај нека паднат у трета лига никој да не ги глеа

Па добро им се држат на Барнли бе.

Зрели се ѓаволиве за втора лига...

Над трибини шутни коси корне Зикрзе, да ја откорнам жена му

Во право си само за Жота.
Не викам дека за играчите што ги спомна не е така, али тоа се само банални оправдувања ако не се успее.
Ако освојат титула која ќе е причината?
Тогаш погодени ќе се Вирц, Екетике и евентуално Исак?
Не зафркавај не може да кажеш дека потрошени 400 милиони се причина за да не освоиш... тогаш не вложувај толку, истиот ефект ќе го имаш.
Да не ме разбереш грешка, истото го мислам и за Арсенал, они и повеќе вложиа, ама вакви изјави како на Салах сите знаеме зашто служат. Притисокот сега ќе е цела сезона на Арсенал/Артета, како што е и всушност последните 3-4 сезони.
Ако освојат освојат. Никој не била дека Ливерпул не е фаворит за титулата. Ама моментално мала предност сите им даваме на Арсенал. Кажав и поради кои причини.
Помали промени во тимот, немаат битен играч на Афкон, немаат мислам муслимани. Пред две години Салах повреден се врати од Афкон. Минатава сезона и тој и Конате им падна формата поради тоа постењето глупаво. На Арнолд не верувам дека му влијаел постот, ионака него го болеше стапот и чекаше да заврши сезоната.

Лани цела сезона ја истуркаа МекАлистер и Гравенберх а ниту еден од нив не е 6ка.
Буквално маста им ја извади Слот.
Еден да фали одма се осеќа, еве и сезонава се гледа.

Ливерпул има некаде околу 100 милиони нет спенд. Арсенал има 300 плус. Дури и Исак да дојди пак нема да е толкав нет спендот.

Ливерпул практично го реконструира тимот. Нов тренер, треба да одговара на неговиот стил. Башка некои играчи не се доволно добри. Некои стареат. Од тој тим што ја освои лигата лани, за 2-3 години прашање е 2-3 играчи дали ќе останат (вкупно со се резервите).

Кажав јас пред некој месец дека на Ливерпул му претстои ресет ама некои се смееја.

Изјавата на Салах е секако да им створи притисок.
Ама и овде ние, и на твитер доста навивачи го пишат истото. Моментално мала предност има Арсенал
Автоматски споено мислење:

Не е пенал ова. Почна влечењето надвор, после се фрли внатре театрално

Последно уредено:
Во наше време ако фаулот почне надвор, се суди надвор. Сега се други времиња, секој суди како му одговара, има оправдување, и во шеснаесетник продолжила опструкцијата.
Колку смешни пенали се нагледав последниве две години во ПЛ, веќе ништо не ме чуди.

Немаше пенал ни во првото полувреме ни оваа во второ, безврска се гледаше ВАР.
Иначе уште 36 бода и сигурни сме. :gjavol:

@dantemkd Нешто те нема да го прокоментираш пеналов што го добивте у 95та, баш ме интересира што мудрост ќе кажеш за случкава.

@dantemkd Нешто те нема да го прокоментираш пеналов што го добивте у 95та, баш ме интересира што мудрост ќе кажеш за случкава.
Глуп си или се правиш што пишав пред малку.

страв ме фаќа од судииве, дно пробиваат, а тек смо почели.

Прегледај го приврзокот 454357
Osven ako e gresna grafikava nema logika kako ova e offside
Рамото му се рачуна како дел од телото со кој може регуларно да се постигне гол. Тука линијата е бледа, ама тоа му е најустурен дел. Ако влечат поназад, мислам дека и со ногата е понапред.
Глупости, вакви офсајди не треба да се судат. Ама сите се свилени сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom