dantemkd
demon hunter
Можда али не сум без мозок ко тебе.Seriozno si u minus ss IQ, sredi se malce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можда али не сум без мозок ко тебе.Seriozno si u minus ss IQ, sredi se malce.
Ke te istrpu do 4, posle ke te snema svakakoМожда али не сум без мозок ко тебе.
Тенок состав, големи измени во првиот тим, Салах ќе оди на Афкон, Салах и Конате ќе се заебаваат со постење, загубија колега во сообраќајка пред два месеци.......Шо е работава со пичињава од Ливерпул и вакви изјави?
Имаат проблем. Лузери се.Тенок состав, големи измени во првиот тим, Салах ќе оди на Афкон, Салах и Конате ќе се заебаваат со постење, загубија колега во сообраќајка пред два месеци.......
Арсенал нема ниеден од овие проблеми.
Кој од Арсенал изјавил вакво нешто?Имаат проблем. Лузери се.
Уште сега се вадат од позиција дека се број 1 фаворит за титула, уште сега гори газето и се осеќа притисокот.
Како одминува сезоната, секој меч со Астон Вили и Вест Хемовци ќе гледаме фешти, едноставно у крвта им е.
Мислат дека ќе не спремат уште сега, као полека бајо, Ливерпул е најак ние од втора позиција ако се може. Не бе другарчиња, костур 5 сезони, ист тренер, тон пари потрошено, едина позиција што им мањкаше на лево крило и напаѓач ги покрија со скапи засилувања. Ова е нивна сезона, апсолутно е во право Салах.
Ливерпул ако го донесе Исак и уште еден дефанзивец и ќе правиме муабет кој каде е ама вака, се освен титула на Арсенал ќе биде блам од епски пропорции. Затоа и вакви реакции на нивни навивачи уште сега.
Моменталниот шампион на ПЛ со плус 300м инвестиција вика дека не бил прв конкурент за титула, многу нови играчи имале.Тенок состав, големи измени во првиот тим, Салах ќе оди на Афкон, Салах и Конате ќе се заебаваат со постење, загубија колега во сообраќајка пред два месеци.......
Арсенал нема ниеден од овие проблеми.
Колку играчи од прв тим изгуби Арсенал?Моменталниот шампион на ПЛ со плус 300м инвестиција вика дека не бил прв конкурент за титула, многу нови играчи имале.
Му кажал ли некој на Салах дека Арсенал купија 8 нови играчи, или нив нема да им треба време за да се воиграат.
Уште не почната сезоната они се правадаат великите маченици, сакаат пак од сенка да играат.
Брату срамота е уште непочната сезона, најдобриот играч на актуеленниот шампион да дава вакви изјави и изговори за евентуален неуспех да ја одбранат титулата.Колку играчи од прв тим изгуби Арсенал?
Освен Парти, кој друг?
Ливерпул има далеку поголеми измени во тимот. Арсенал купи неколку резерви пред се. Види го нет спендот на двата типа.
Кој битен играч ќе го изгуби Арсенал за Афкон?
Колку играчи ќе постат за Рамадан?
Не заебавај, Арсенал моментално е прв фаворит
Мене не ми смета тој фудбал, израснат сум на него. Најбитно е ако играш така, да победуваш. Ако не победиш, глупо изгледа. Затоа коментирав. И затоа што вие како фан база бевте најгласни против тој начин на играње, за сега да мора да го гледате.@Донев kolku gola ima Chelsea od korner na poslednive 3 utakmici? do koga so antifudbalov?![]()
Не знам дали Џо го кажал, ама некој кажал дека не требало да го поништат голот затоа што му бил прв гол на детето, греота билЏо Кол моментално на коментар вика дека е погрешно поништен голот на Фулам. Фанови на Челси маме му ебат у коментари.
Друженце.......Не ми се верува какви муабети читам.
Ливерпул имале многу измени у состав и затоа не се први фаворити.
А ги тера ли некој Ливерпул да менуваат состав? Играчи се купуваат за да бидеш подобар, а не полош.
Играј со истите играчи од лани и ќе си прв фаворит. Не мора да ги седнеш на клупа Робертсон, Мек Алистер...
Освен за Жота, све друго е приказни за мали деца.
Брат, ретко пишују туја али доста прату фудбал и ве читам плус што како.Можда али не сум без мозок ко тебе.