Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Наполи

• Интер

• Аталанта

• Јувентус

• Рома

• Фиорентина

• Лацио

• Милан

• Болоња

• останати тимови

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Интер лабаво ќе си прошета до титула, едино Де Брујн да изигра сезоната на кариерата да го разигра Наполи па да ја направи малку интересна колку толку. Од друга страна Милан и Рома мислам ќе се натпреваруваат кој ќе изигра поочајна сезона..

Пак ќе го пофалам стариот Турам како ги има воспитано. Имаше брзо видео да напишат сите фудбалер што сакаат најпоќе на светот. К. Турам напиша - Брат ми. Секоја чест сепак фамилијата пред се..

Ретко паметни ѓупци.
Автоматски споено мислење:

Рома ги замрсила сметките на Јуве :pos:

Јуве сам си ги замрси сметките шо не го избрка онај слепецот на полусезона уште после поразот од ПСВ.
Абе слободно цитирај ме што вака шепоташ потајно ?
Па и Рома се заеба што го донесе Јурко и изгуби 2 месеца без потребно..Да дојдеше Ранко порано др ќе беше..

А за пичко палинкене што се цебара ќе ги прашам во мај месец кој каде ќе биде..

Навивач на Рома глуми некоја си релевантност санта Марија де Гвадалупе.

Ах бе моја Серијо А што ти напраеа ова Америчкиве овчари

Абе слободно цитирај ме што вака шепоташ потајно ?
Па и Рома се заеба што го донесе Јурко и изгуби 2 месеца без потребно..Да дојдеше Ранко порано др ќе беше..

А за пичко палинкене што се цебара ќе ги прашам во мај месец кој каде ќе биде..
се плашам зато вака потајно. Се заебале Рома. Секоја сезона во последните 20 години истиот муабет. Ова ме потсеќа како навивачите на Наполи изгорени некој непријател да имаат фиктивен сите против нив демек а кутрите вие ривал вие Лацио.

Ќути си поарно до мај месец да не има пак квичење и изчезнување од форум. Дури не напрајте нешто битно па курчи се, вака…

П.С. РОМА РОМА РОМА !

Цитирај го немој вака да шепотаШ потајно.

се плашам зато вака потајно. Се заебале Рома. Секоја сезона во последните 20 години истиот муабет. Ова ме потсеќа како навивачите на Наполи изгорени некој непријател да имаат фиктивен сите против нив демек а кутрите вие ривал вие Лацио.

Ќути си поарно до мај месец да не има пак квичење и изчезнување од форум. Дури не напрајте нешто битно па курчи се, вака…

П.С. РОМА РОМА РОМА !

Цитирај го немој вака да шепотаШ потајно.
Абе фаќај магла и тоа ви смета на одредени што некој од др фан клуб пишува.Ко да е во приватна сопственост ова..
Автоматски споено мислење:

Доста бе пикни се во екранот и куцај тикети не лај овде !

Абе фаќај магла и тоа ви смета на одредени што некој од др фан клуб пишува.Ко да е во приватна сопственост ова..
Магла не се фаќа, ама ако сакаш пробај шо да ти речам…:toe:

Не ти е срам? Онака малце?

Кога видов хаха и цитат, мислев ќе начекам некое "Интер слабиот според СК-92..."

Изненадуваш во последно време. Делуваш на созреан. (y)

Кога видов хаха и цитат, мислев ќе начекам некое "Интер слабиот според СК-92..."

Изненадуваш во последно време. Делуваш на созреан. (y)
Јас бев мртов озбилен, а ти како сакаш. 100 години пратиш фудбал и онакви работи да напишеш, страшна работа.

Јас бев мртов озбилен, а ти како сакаш. 100 години пратиш фудбал и онакви работи да напишеш, страшна работа.

Еве читам пак и не ми е јасно што е толку грешно. Зборат сме со неприкосновен тим а трета сезона по ред стартери ни се играчи кои дојдоа да покријат.
Екипа која доживеа таков нокаут лани требаше да ги замени барем тие - Ачерби, Мхтиријан и да го шутнат Дармијан а не Залевски.
Интер има солидни поединци ама за неприкосновен не треба ни да се прави муабет. Такви екипи во своите лиги се ПСЖ и Баерн.

Еве читам пак и не ми е јасно што е толку грешно. Зборат сме со неприкосновен тим а трета сезона по ред стартери ни се играчи кои дојдоа да покријат.
Екипа која доживеа таков нокаут лани требаше да ги замени барем тие - Ачерби, Мхтиријан и да го шутнат Дармијан а не Залевски.
Интер има солидни поединци ама за неприкосновен не треба ни да се прави муабет. Такви екипи во своите лиги се ПСЖ и Баерн.
Види, да не ме сфатиш погрешно али твое легитимно право е да бидеш песимист, не ти го брани никој тоа. Меѓутоа, ти имаш напишано дека со 38 годишниот Ачерби и Михтаријан дека не било тоа тоа. Не гледам што има проблем во тоа? Демек лошо играат? Јасно е дека лека полека треба да се селат на клупа и други да го преземаат приматот, ама еве во ситуација и кога играат не гледам што е толку проблем тоа... Остатокот од тимот не е добар ли? Другите тимови ли имаат подобри состави?

Никој не ти вика дека готово Интер освои титула, нема боље, тоа е тоа, него дека вака на хартија, пред да почне сезонава се први фаворити уз Наполи секако. А тоа кој ќе освои ќе видиме у мај нормално, не сме Нострадамуси па да прогнозираме све унапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom