На форумов кога се зачленив не знам пошто првиот профил со кој се зачленив си го заборавив пасвордот и на акаунтот и на меилот па по втор пат се регистрирав ко Жешки Ице ама која година ебем ли га ама тука поминав средно и факултет, тоа знам сигурно па после правев огромна пауза и кога се вратив пола од форумот го снема или бар тие луѓе со кои си пишував и дружев.
Местото на форумов ради кое се зачленив беа дефинитивно темите за фудбал и фан клубовите и до денес мислам дека основна точка зошто пак се завраќам на форумов после толку време. Какви времиња и смеења поминав во тој златен подфорум тоа е непроценливо а времето таму ми почна со јадење константно опомени од прекалениот господин Пежантије кој одамна го нема, он беше мистер Бед Коп, а Фрос беше д Гуд Коп ама држеа перфектен баланс на темите кои стално идеа на тенка линија.

Па после организираните дружења и заеднички гледања на утакмици, исто топ, тука би ги споменал прекалениот г-дин
@Донев кој исто како мене во последно време забушава со форумов а тога беше многу поактивен, комрадот и маме ебачот на се што се вика Арсенал или Јунајтед фан, прекалениот господин Даворче

и една чиста и пресмешна душа
@dragonsky со кој еднаш не знам како се најдовме ама битно завршивме на биљарда и пиво. Сега не ми текнува на други, да не ми се лутат ама би ги спомнал сите од ФК Челзи како членови ради кои стално се враќам тука и господата од темата за Премиер лига, посебен поздрав до фановите на Арсенал и Јунајтед, ега никад не освоите ништо битно и пропаднете у блам како што сте почнале.
Друга ориентациона тачка ми беше подфорумот за Филм и ТВ, сега таму воопшто не сум активен пошто слабо гледам филмови и ТВ ама тогаш од стариот профил таму бев доста активен и би издвоил Io, Forest Gump, wot, џимеј, grande-juve, Anon и имаше уште еден куп кул ликови што дискутираа филмови и TВ и се правеа водичи за гледање, се пишуваа есеи од рецензии и ме навлекоа на Летербоксд
Од подоцни времиња би го издвоил прекалениот господин
@Генерал со кој уште немам седнато во кафана и се договараме и одовлачаме двајцата ама он е оправдан, ја не

Ама лик со кој можеш да направиш асален муабет на секоја тема, да добиеш конструктивна критика или мислење и ГЕНЕРАЛНО топ човек, за џабе не е Генерал.
Толко на брзо и на кратко, ако ми текне ќе допуну.
п.с поздрав и до симпатие што ми бесва од форум, живи биле куде и да сте, сакам ве још <3 Знаете си кои сте.