Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Возев со FERARITO 390 по аутопат , и коа сум летнал од патот , сум паднал во една профалие , коа после се будам глеам сум паднал од креветот .

Возев со FERARITO 390 по аутопат , и коа сум летнал од патот , сум паднал во една профалие , коа после се будам глеам сум паднал од креветот .
темата за толкување на сонови е во друг подфорум

У последно време има многу шегобијци без смисла за хумор

220 со Рено 4 :pos:

...сеуште немам возено моторно возило :)

60km/h Renault Clio RL 1.2 mk1 уште немам положено јебига:)

Мислев дека ја видовте темата со бановникот...

А еве ви и потсетување за тие што не ја виделе:

1) Оф-топик мислења
- прв пат: бришење и опомена

2) Сеир на теми кои не се во Чек дис аут и Хумор
- прв пат: 3 дена

До сега во мојата модераторска кариера само 1 член доби бан поради глупирање во автомобилизам, некој Алек беше... мислам дека најпаметно ќе биди да остани така.

Update:
Со мојата неодамна набавена HONDA vf 750, 215km/h по обиколница помеѓу Радишанската клучка и Кондово.

Со кола Chrysler Voyager 2.5 - 200km/h
chryslervo.jpg

Со мотор Kawasaki RX1000 - 260km/h
kawasakigp.jpg

Со мотор Suzuki GSXR600 2004 - 170km/h
2004suzuki.jpg

Со мотор Suzuki GSXR600 2007 - 130km/h на едно тркало :)
2007suzuki.jpg

Само што сето воа е возење со татко ми зошто немам положено за кола ни за А (немам години). Лично јас имам возено 130 со Liffan 125cc, тројца на мотор. На 1-ви Мај, на Велешково езеро (јас и позади мене две женски :D )

Update:
Со мојата неодамна набавена HONDA vf 750, 215km/h по обиколница помеѓу Радишанската клучка и Кондово.
извинете што одам офтопик однапред но морам да му реплицирам на членов за негово добро а богами и за доброто на другите.
ако некој сака да мери колку му оди колата не му препорачувам да мери на обилколницава поготово не од петљата за радишани до петљата за стајковци затоа што таму ама баш секој втор ден полиција казнува !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom