Darling
High Value
Oskar ke dobie toj sho ja stava Zendaya i Tom Holland u sekoj filmОва со Оскар за кастинг е баш безвезе. Што е следно, Оскар за луѓето што ги транспортирале глумците на сет или за клаперот што означува старт на снимање на сцена?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oskar ke dobie toj sho ja stava Zendaya i Tom Holland u sekoj filmОва со Оскар за кастинг е баш безвезе. Што е следно, Оскар за луѓето што ги транспортирале глумците на сет или за клаперот што означува старт на снимање на сцена?![]()

Овој ми го збори еден другар дека бил ептен врв, ама никако да седнам да го гледам.Малку каснам, Everything Everywhere All At Once ми е на watchlist, едвај ве дочитав ама после тој ќотек од мислења, тешко дека ќе го изгледам филмов.
Ептен слабо гледам филмови во последно време па си велам да не сум испуштил нешто што е must watch.
Иначе секој има различен вкус, може ќе ме линчува некој ама мене Dune ми е must watch од "поновите"..како што кажав слабо гледам последниве години а по предлозите и мислењата гледам дека нема баш многу добри филмови последниве неколку години.
Мега воук филм. Супермен е емигрант кој се бори на страна на емигрантите.Како вака новиов Супермен го напраиле да личи на филм, без Зендаја и другите накази? Нешто не е океј у Холивуд.
Плус и Ф1 викаат дека бил добар. Nature is slowly healing.
Мега воук филм. Супермен е емигрант кој се бори на страна на емигрантите.
Филмот е праен у контекст на политиките на Трамп кон илегалните емигранти и тоа што го спроведува ICE во САД.
Можеби различни филмови сме гледале, ама последниов Супермен беше тешка катастрофа.Одличен каст на продукцијата и режисерот, David Corenset супер си ја одигра улогата, по мене не е најдобар ама проаѓа дефинитивно.
Man of steel е класа филм тука немаш утка,кажав глумецот е погоден и е по мене ок.Гледам и на IMDd има 7.7 оценка што е за респект во денешно време кога неможе да се извади еден добар филм.Можеби различни филмови сме гледале, ама последниов Супермен беше тешка катастрофа.
Лош костум, глупа фризура, еден куп plot holes, супермен УБИВА??? (нели ова беше недозволиво???), убива негов клон а не убива животно во центар на град, супермен спаси вкупно двајца (од кои едно беше девојчето кое што најверојатно го остава парализирано со такво движење на главата/вратот), непотребен и исфорсиран хумор, физички слаб супермен кој губи од треторазреден лик, непотребни ликови, шемата зошто не го препознаваат со наочарите, лоша глума, 0 хемија со лоис, лошо режирање, пијана Супергрл, музиката е лоша копија на оригиналниот OST, крипто, роботите еднаш немаат емоции одма после тоа едниот е фангрл???, Лоис, лантернот, Лекс и неговата неубедлива мотивација, зошто човештвото одма се сврте против него одма после една емисија???.... цел ден можам да пишувам колку беше лош филмот.
Единствена сцена беше почетокот на инвазијата и децата со Супермен знамето. Меѓутоа дегенов Ган ја посра со истата сцена после 2 минути. Станува репетитивна и го намалува ефектот на можеби единствената позитивна работа во филмот.
Man of steel е едно 10 левела над оваа компир манџа правена во индиски кварт.
Дај нека го вратат Снајдер и да се отарасиме од овакви марвел wannabe директори и филмови.
Мега воук филм. Супермен е емигрант кој се бори на страна на емигрантите.
Филмот е праен у контекст на политиките на Трамп кон илегалните емигранти и тоа што го спроведува ICE во САД.
Ок, тоа е тоа.Man of steel е класа филм тука немаш утка,кажав глумецот е погоден и е по мене ок.Гледам и на IMDd има 7.7 оценка што е за респект во денешно време кога неможе да се извади еден добар филм.
Не е тоа нешто што почна да се случува тогаш кога си го навел. Уште одамна е дебатата у Америка за тоа што Бајден пушти 20 милиони имигранти.Филмот е сниман од февруари до јуни 2024. Али ок, правен е у контекст на нешто што почна да се случува во јануари 2025.
Tака де, имигрант е сеа ради тоа дека е од Криптон, а веројатно и педер ти личи дека е зашто еднаш држеше некого за рака.Ако не се лажам, Супермен е илегален имигрант од 1938 година. Така да ни тоа не е ништо ново и не е инспирирано од тоа што се случува последниве неколку години. Но морам да признаам дека не читам многу стрипови, па можно е да сум го испуштил стрипот каде што има америчка амбасада на Криптон и родителите на Кал-Ел аплицирале за имиграциона виза.