ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.866
- Поени од реакции
- 44.316
На крај двата шампиони на Вимблдон се играчи кои добија договорени банови за паднат допинг тест.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eднаш да убодам со прогнозиве, ич не сум изненаден од победава негова моментално е апсолутен криптонит за она што го игра Карлос, нарочито што стилот на игра му е новаков, ко у најдобрите негови денови, без слаби страни, бекхендот подеднакво добар како и форхендот, има јак сервис, одличен ритрн а и денес не дозволи дроповите на Карлос да успеваат, не што не дозволи него до толку го дестабилизираше што овој или почна да ги утиња или да му мести пенали, а на крај и ги батали. Всушност Новак и Јаник се единствените што ваква штета му нанесуваат на тенисот на Карлос во последни година ипол, Новак го доби последни 2 дуели од кој еден годинава, каде беше и повреден, Синер точно е дека загуби 2 пати, ама едниот пат беше после паузата од 3 месеци, а вториот беше приказна за себе, ама и во двата дуели покажа дека прашање на време е кога нештата ќе одат во негов прилог.Синер не делува дека има проблеми со лактот, што е добро за финалето, и во таква ситуација реков и пред некој ден, типувам на него, и ќе си дозволам да типувам 3-1 за него у финалето. Сезонава е страшен, си ја доведе играта до перфекција, практично и да нема слаби страни, a и не дозволи тешкиот пораз од Карлос да го дестабилизира психички, пак е во финале на слем, прво тука. Карлос му е ахилова пета, ама повеќе мислам дека психички се губи со него и има сеуште некој fear фактор што го гуши, веќе 5 порази у редослед има од него а не е инфериорен за да тоа биде случај. И да сум грешка голем кур, у таква ситуација би било 6 у низа за карлос, 9-4 меѓусебен со Синер, тотално ќе го приватизира тенисот моментално шпанецот и да му набие комплекс на италијанецот извесен период.
Ноле јас по пензионирање ќе се испроба да биде нечив тренер некоја година две три.Синер е апгрејд верзија на Ноле, зборам од аспект на стилот на игра и начинот на кој го спроведува тоа, длабочина, агресивност, сигурност, страшен пакет.
Како тргнале работиве ќе гледаме уште многу финалиња меѓу нив двајца во иднина зашо моментално се светлосни години пред дргуите. Ноле според изјавите мислам дека ќе оди набрзо во пензија зашо е свесен дека моментално не може против двајцава, едноставно ги нема нозете и играчкиот левел за да им парира.
Ноле е печен за во политика , почекај ќе се увериш и самиот.Ноле јас по пензионирање ќе се испроба да биде нечив тренер некоја година две три.
Ноле е печен за во политика , почекај ќе се увериш и самиот.
Мислам дека не е потврдено тоа дека е се сели во Грција.Да, од Атина лом ке направи.