Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Како можеше да го снема форумот во најјаките два месеци у последните 10 години не ми е јасно

Не можевте до летото да почекате?

Инаку Инзаги

Нема што да кажам повеќе за него, се потврди таа неговата жива превара од тренерски капацитет, комплетно просечен лик што некако се најде во Интер кој имаше најдобар тим во Италија убедливо и успеа да заврши со скор 1/4.

Како можеше да го снема форумот во најјаките два месеци у последните 10 години не ми е јасно

Не можевте до летото да почекате?

Инаку Инзаги

Нема што да кажам повеќе за него, се потврди таа неговата жива превара од тренерски капацитет, комплетно просечен лик што некако се најде во Интер кој имаше најдобар тим во Италија убедливо и успеа да заврши со скор 1/4.
Немој така за демонот од Пјаченца.

Инзаги јакот нели во Англија го бараа??
Како на крај заврши во Ал Али Ракотинци?
Не знае Англиски бро, арапски полесен му е.

Не ми е јасно, што слават росонерите?
Или намерно се дефокусира јавноста со Интер за да се маскира нивното седмо место во Серија А и првиот трофеј на Болоња после смртта на Мусолини?
Интересна тактика нема што.

• Хаха
Reactions: Mud
Не ми е јасно, што слават росонерите?
Или намерно се дефокусира јавноста со Интер за да се маскира нивното седмо место во Серија А и првиот трофеј на Болоња после смртта на Мусолини?
Интересна тактика нема што.
Што од прва ги урнавте двата рекорда поставени од нив за најголема победа во финале на ЛШ.

Summer Black Friday во Милан

Затоа што имаше многу голема конкуренција на тие што сакаат да го купат.

На крај Милан мораше и да намали од 30 на 25м, за арапите да му дадат поголема плата и овој да прифати.

Зборевме и со другари на темава, огромен проблем прават големите signing fees што ги зимаат фудбалерите ако потпишат како слободни играчи. Технички Мбапе е земен за 0 евра, а во реалност е веројатно најскап трансфер во историја, или еден од трите најскапи. Мора нешто да менуваат ФИФА и УЕФА околу ова, зашо имаме еден тон примери кај што играчи се договараат унапред по година-две со клубот кај што ќе одат и после хибернираат додека дојде моментот да си одат. Ова клаузулата на Дамфрис од 25м до 15 јули убеден сум дека е ствар на договор помеѓу него (и неговиот агент) и Марота, зашо Дамфрис потпиша нов договор лани на 27 ноември, а договорот му истекуваше летово и секако за да не биде да си оди за 0 евра овие прифатиле така ниска клаузула па ако дечкото се договори со некој клуб ќе оди за багатела. Мислам, ок гест од Дамфрис за да не испадне педерче, ама од друга страна управата што на куров ми чекала до тогаш?? Шкриниар е исто добар пример, му ветуваа капитенска лента, нов договор, вети и он дека ќе потпише и на крај ни го зачука со се јајца, чекаше да отиде во ПСЖ како слободен играч и да потпише 20м signing fee, во споредба со 6те милиони по сезона што ќе ги добиваше во Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom