Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Доста големи парчиња
Автоматски споено мислење:

Значително помали

Attachments

• IMG_1061.jpeg
    IMG_1061.jpeg
    1,1 MB · Прегледи: 31
  • IMG_1060.jpeg
    IMG_1060.jpeg
    1 MB · Прегледи: 30
  • IMG_1060.jpeg
    IMG_1060.jpeg
    1,1 MB · Прегледи: 28
Муабетот: не јебе леп, него упоран. :pos:
Некои никогаш и не ебат, затоа ми е баш мило за Нико. Сега уште Алонсо уште еднаш да го видиме на подиум посакувам.

чудо вака Макс да се избламира. Иначе сакам Ландо да освои. Он ми е така, чиста душа, вози за себе без праење разно разни дубари ко Пијастри и Макс.

чудо вака Макс да се избламира. Иначе сакам Ландо да освои. Он ми е така, чиста душа, вози за себе без праење разно разни дубари ко Пијастри и Макс.
Секој има жута минута, ама и болидот оваа година не им е којзнае што. Кога падна на 10 место едвај Саинц го помина, да не пуштеа ДРС така ќе се влечкаше зад Вилијамсот.
Ландо е можда добра душа, ама е послаб возач од Пјастри. Аустралискиот копиљ е страва, плус и му легна Мекларенот. Па немаше Пјастри дубари, освен она вчера. Мене он ми се чини и подобар дечко од Ландо, е сега што сака да биде шампион, не е грев. Ако не мрдне Редбул во паузава, можат да фрлаат паричка Ландо и Оскар. Каков Мерцедес, каков Ферари, никој не им е ни до колена сезонава!

Секој има жута минута, ама и болидот оваа година не им е којзнае што. Кога падна на 10 место едвај Саинц го помина, да не пуштеа ДРС така ќе се влечкаше зад Вилијамсот.
Ландо е можда добра душа, ама е послаб возач од Пјастри. Аустралискиот копиљ е страва, плус и му легна Мекларенот. Па немаше Пјастри дубари, освен она вчера. Мене он ми се чини и подобар дечко од Ландо, е сега што сака да биде шампион, не е грев. Ако не мрдне Редбул во паузава, можат да фрлаат паричка Ландо и Оскар. Каков Мерцедес, каков Ферари, никој не им е ни до колена сезонава!

Прави и он дубари, она со Ландо кога се удри во него од позади исто. Ландо осети дека има простор и во последен момент го затвори во Канада.

Иначе Ред Бул не освојува сезонава. Болидот нема рејс пејс. Друга работа е што Јуки е катастрофа и треба ново дете.

Прави и он дубари, она со Ландо кога се удри во него од позади исто. Ландо осети дека има простор и во последен момент го затвори во Канада.

Иначе Ред Бул не освојува сезонава. Болидот нема рејс пејс. Друга работа е што Јуки е катастрофа и треба ново дете.
Во Канада Ландо си е крив 200%, се' што лета не се јаде, ама ај ќе научи!
Е лани колку плукање имаше по Чеко, сега се виде дека зе три класи е подобар од неговите замени!

Тој 2 болид на никој не му одговара. Очигледно е дека цел фокус е направен кон Макс и ги прават по негова насока.

Слушај го и Албон кога збори за болидот како се ориентирани.

Да се префрламе на редит ова 2 месеци пауза скоро не е на арно.. :oops:

Ред Бул се понашаат ко странска инвестиција во Македонија. Од кога им заминаа 70% од клучните фаци, тогаш им текна да го бркаат Хорнер. Се ми мириса дека Ред Бул Форд ќе биде поголемо срање од Мекларен Хонда.

Све е крив шпионот Макс и татко му. Они ја отворија аферата. Што побргу отиде у Мерцедес и се очисти од тимот подобро.

Све е крив шпионот Макс и татко му. Они ја отворија аферата. Што побргу отиде у Мерцедес и се очисти од тимот подобро.
Океј. Еве и тоа да е. Сигурно Витли, Њуи и тој за стратргија што им беше не си отидоа само ради тоа што Јос и Хорнер не се мирисаат.

Океј. Еве и тоа да е. Сигурно Витли, Њуи и тој за стратргија што им беше не си отидоа само ради тоа што Јос и Хорнер не се мирисаат.

Они со тоа створија многу негативна енергија во тимот и луѓе како Њуи гледаа да се оградат од скандали. Баш кога беше РБ најјак, кретенот Јос одлучи да шпиунира по гаражите и бара скандали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom