- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.444
- Поени од реакции
- 6.006
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Муабетот: не јебе леп, него упоран.ХУУУУУУУУУЛКККККК
Некои никогаш и не ебат, затоа ми е баш мило за Нико. Сега уште Алонсо уште еднаш да го видиме на подиум посакувам.Муабетот: не јебе леп, него упоран.![]()
Секој има жута минута, ама и болидот оваа година не им е којзнае што. Кога падна на 10 место едвај Саинц го помина, да не пуштеа ДРС така ќе се влечкаше зад Вилијамсот.чудо вака Макс да се избламира. Иначе сакам Ландо да освои. Он ми е така, чиста душа, вози за себе без праење разно разни дубари ко Пијастри и Макс.
Секој има жута минута, ама и болидот оваа година не им е којзнае што. Кога падна на 10 место едвај Саинц го помина, да не пуштеа ДРС така ќе се влечкаше зад Вилијамсот.
Ландо е можда добра душа, ама е послаб возач од Пјастри. Аустралискиот копиљ е страва, плус и му легна Мекларенот. Па немаше Пјастри дубари, освен она вчера. Мене он ми се чини и подобар дечко од Ландо, е сега што сака да биде шампион, не е грев. Ако не мрдне Редбул во паузава, можат да фрлаат паричка Ландо и Оскар. Каков Мерцедес, каков Ферари, никој не им е ни до колена сезонава!
Во Канада Ландо си е крив 200%, се' што лета не се јаде, ама ај ќе научи!Прави и он дубари, она со Ландо кога се удри во него од позади исто. Ландо осети дека има простор и во последен момент го затвори во Канада.
Иначе Ред Бул не освојува сезонава. Болидот нема рејс пејс. Друга работа е што Јуки е катастрофа и треба ново дете.
Прави и он дубари, она со Ландо кога се удри во него од позади исто. Ландо осети дека има простор и во последен момент го затвори во Канада.
Иначе Ред Бул не освојува сезонава. Болидот нема рејс пејс. Друга работа е што Јуки е катастрофа и треба ново дете.
Океј. Еве и тоа да е. Сигурно Витли, Њуи и тој за стратргија што им беше не си отидоа само ради тоа што Јос и Хорнер не се мирисаат.Све е крив шпионот Макс и татко му. Они ја отворија аферата. Што побргу отиде у Мерцедес и се очисти од тимот подобро.
Океј. Еве и тоа да е. Сигурно Витли, Њуи и тој за стратргија што им беше не си отидоа само ради тоа што Јос и Хорнер не се мирисаат.