Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da spodelam svoe iskustvo, da ne lutate, i da ne ve lazat so marketing finti
Прегледај го приврзокот 379062
Masinki
Famozniot One Blade najlevo zelen
Do nego Philips masinka koja ja koristam za vlakna po telo, epten e jaka, ima dve glavi, negde 70-80e mislam e.
Do nea plavata, sum ja zemal so nekoja promocija od gillette pred 5-10 godini negde, brka rabota za retcenje brada.
Ako pocnat da vi pagjaat kjeramidite, si zemate remington kruznata, i motorceto do nea, i raat, frizura ala Zizu.
Cetki
Najeftina opcija vo DM taa najlevo 100-300 den. Brka rabota, ama epten mutava e, nikakvo cuvstvo.
Wilkinson i Proraso do nea, nekoi sinteticki, nekoa sredina, cena 10-20 evra. Slicno na prvata.
Gents i Omega cetki posle toa, i dvete epten pravat merak i so sapun i so krema, cena 50-60 evra.
Do niv edna pomala za patuvanja.
Bricevi
Za pocetnici, Merkur 34C ili taka nesto, toj e najpreporacliv. Cena 30-50 e, i generalno lesen e za koristenje (dvodelen).
Do nego Gillette King, ne go biva.
Do nego Muhle R41 mislam - eden od najagresivnite so otvoren noz. Cena 40-60 e, treba dosta iskustvo za koristenje.
Najdesno crveno-crniot, ako vi zdosadil zivotot, probajte go, inaku ne![]()
Vidi go prethodniot post sho go citirav.Другари да препорачате саглам брич за бричење на глава, најчесто и контра би се бричел да свети.
Кажете искуство што користите а и да напоменам имам по некоја бемка/младеж на глава па ако имате решение ве молам да споделите
Тогаш земи OneBlade. Само и сечивата не се евтини, мислам дека излегува околу 1.000 мкд сечиво.Дали е добарa оaa машинката за бручење Philips One Blade? Гледам може и на суво да се бричиш. Дали добро бричи?
Јас се бричам еднаш неделно или на две ама искрен да бидам овие Gillete Fusion 5 брзо некако ми се троши тоа на патронот плавото.
Сакам да имам брада не долга туку онаква од три четири дена неизбричена.
Ништо веќе не е евтино. Ова Gillete особено Fusion 5 птроните се стварно скапи.Тогаш земи OneBlade. Само и сечивата не се евтини, мислам дека излегува околу 1.000 мкд сечиво.
Дали е добарa оaa машинката за бручење Philips One Blade? Гледам може и на суво да се бричиш. Дали добро бричи?
Јас се бричам еднаш неделно или на две ама искрен да бидам овие Gillete Fusion 5 брзо некако ми се троши тоа на патронот плавото.
1000 нешто до 2000 и нешто пакување две сечива во Зегин гледам на нивниот сајт.Јас го користам One Blade, презадоволен!
Немам прашано сечивата колку се, го користам 3 месеци ќе треба за брзо сега да сменувам.
Ми се свиѓа што One blade можеш и на суво бричење кога те мрзи да ставаш гелови/пеи и кога брзаш негде.
Јас зедов 100 обични жилети 5Х20 од Тему и се вратив на стариот брич како најефтина и добра опција.Ништо веќе не е евтино. Ова Gillete особено Fusion 5 птроните се стварно скапи.
Гледам има патрони копии на Temu евтини ама па не ми се ризикува од таму да купам тоа да не има иритирање кожа и такви некој работи.
Jaс со Gillete некогаш ќе се раскрварам а не па ова да имам.Ова, пола жилет и контра, ама никако на суво. Не постои гиллетее милете онеблејдови што ќе те измазнат. Со ова ко мермер ќе бидеш. Внимавај, и нека раката ти биде лесна, инаку ќе завршиш на трансфузиологија.![]()
Тогаш не пробувај, страв ми е да не не те прочитам утреJaс со Gillete некогаш ќе се раскрварам а не па ова да имам.
Jas koristam one blade pro(modelot so malo ekrance sho pokazuva baterija) veke 3 godini i zadovolen sum. Dojde so dve seciva i gi nemam smeneto a se bricam obicno na 2 nedeli.Дали е добарa оaa машинката за бручење Philips One Blade? Гледам може и на суво да се бричиш. Дали добро бричи?