UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
UEFA are in talks to change the Champions League next season:

➡ No extra time in knock-out rounds, straight to penalties

➡ Teams who finish in the top 8 in the table will play 2nd leg at home in the quarters and semi finals

➡ No teams from the same country can play each other before the quarter-finals

(y)

➡ Teams who finish in the top 8 in the table will play 2nd leg at home in the quarters and semi finals

(y)
Бел бумбар за ова. :anco:

(y)
За второво, кога ќе се паднат во 1/4 и 1/2 финале да играат меѓу себе екипи кои завршиле во топ 8 и двете, кој тогаш ќе го игра реваншот на домашен терен? По некоја логика, би требало тој што е подобро пласиран на табелата, ако веќе прават вакво нешто.

За второво, кога ќе се паднат во 1/4 и 1/2 финале да играат меѓу себе екипи кои завршиле во топ 8 и двете, кој тогаш ќе го игра реваншот на домашен терен? По некоја логика, би требало тој што е подобро пласиран на табелата, ако веќе прават вакво нешто.
Па да де, логично. :)

(y)
Право на пенали ми изгледа глупо, боље да го укинеа едното полувреме у продужеток него одма на пенали.

Може да го укинат и играњето оро на пенал, 3 напред 4 назад.
Дај му само од еден залет да пука и ај чао. Овие може тргни застани, а голманот уште да му речат не смее со раце веќе да брани.

Каков лик е овој Енрике, на 4 дена пред полуфиналето со Арсенал ја извадил првата постава против Ница иако бегаат 23 бода

До толку не знаат бе да се потрудат овие Англичаните за една кореографија, опнале топот на средина од трибина и свиркај.

Вријат пари и за кур не ги бива

Време е ПСЖ да освои. Нема канцери, нема препотентни ѕвезди. Ја нема нинџа корњача.
Сега ако не заслужуваат не знам кога.
А и прилично добро играат децата.

Сака мозокот му го пие моментално, штета што немаат класичен напаѓач, нема кој да ја турни во гол топката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom