Фајкла е класика, многу јака скрипта од а до ш. Иако е комунистичка пропаганда кога ќе размислиш. Но, еден од најдобрите филмови некогаш напишан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе имаш многу луѓе по интернетов што го гледале и кажале, напишале на интернет.Ај некој нека го изгледа филмот Snow White и да кажи, не ми е веродостојна оцената.
Everything Everywhere All At OnceMust watch movies - од 2022 до 2025 ?
Аууу, НЕ! Ужас, дефинитивно треба да се пропушти.Everything Everywhere All At Once
Мех, досаден на моменти ептен.The Banshees of Inisherin
Овој е океј, ама ништо посебно.The Holdovers
Ова со златни букви.Поглуп, помалоумен и поретардиран филм од Everything, Everywhere All At Once не сум гледал. Најдолгото тикток видео, два и пол саати тешки глупости без никаква супстанца. Самиот факт дека тој филм доби толку оскари е доказ на кое ниво е падната филмската индустрија.
Може на тој на кој му го предложувам ќе му биде love it.Се приклучувам на хејтот кон Everything everywhere. @Zlatikevichius не треба да го форсираш овој како предлог, знаеш дека е hate it or love it филм, само што е многу повеќе hate it.
Па кога некој те прашува за предлози за филмови нормално дека ќе му ги предложам тие мене што ми се допаднале, не на некој филмски критичар од САД а иако јас не сум го гледал. И Кум има луѓе на кои не им се свиѓа. Кој е критериумот по кој некој филм би добил епитет „a must watch“? Колкав процент од луѓето треба да го сакаат за да биде „a must watch“? За мене е доволно што мене ми беше чиста десетка, а има уште десетина луѓе од тука чие мислење го ценам и ги следам што го оцениле исто, за да го сметам за „a must watch“.Секако дека ќе им се допадне на некои, но ти го предлагаш како „must watch movies“. Стави барем во заграда дека е hate/love, да знаат луѓето со што си имаат работа.
Јас обично не се мешам во туѓ вкус, ама за филмов стварно морам да ве прашам што гледавте што толку ви се бендиса, што е тоа што ви остави впечаток, care to explain? Бидејќи јас кога го гледав навистина бев шокиран како филмов има толку високи, се осеќав како два и пол саати да го гледам спотон од Turn Down for What. Мислам не ми е ни прашањето за тоа дали ви се допаѓа или не, туку дека сте му изнаредиле десетки.Може на тој на кој му го предложувам ќе му биде love it.
Look at this:
Прегледај го приврзокот 449064
Прегледај го приврзокот 449065
За тие кои не знаат кои се ликовиве, тука се: @wot , @grande-juve , @Комита Ултрас , @Gazpapir , @Krk1 , @Goodfella и други со 9/10 и 10/10 оценки.![]()
Гони го и три лепе, ми предложив еднаш класика филм со Брижит Бардо, не му чинела. Што ќе ти е таков човек?Во вакви дебати фали Џонтра, он увек идеше контра на популарното мислењеЏонтра врати се
![]()