Kajgana Song Contest #331 - East Coast Rap

• Креатор на темата Креатор на темата Гостин
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека не е Ѕвезда Гранда, ама ќе ве молам да се воздржите од коментари. :cool:
Не слушам ѕвезде гранда и два пати по ред на истата тема победувам . Поголем оксиморон од тоа нема.
Воздржани сме. :cool:

Не слушам ѕвезде гранда и два пати по ред на истата тема победувам . Поголем оксиморон од тоа нема.
Воздржани сме. :cool:
Не знам јас тоа, делуваш на добар познавач и експерт.

од пола натака е еаст, другата пола вест:D сеа нема до плажата да бараме да биде
А демек постои само црно и бело? Розево и зелено нема? :D

Еве дефиниција, за да биде појасно (значи само Њујорк, Њу Џерси, Вашингтон, Вирџинија и Мериленд), ма да, што се замарам и јас не знам. :pos:
1744743117299.png

Песнава сигурно нема да победи, но сакав да пратам нешто од Wu, а да не е нешто ултра познато, па се решив за оваа која ми е една од подрагите песни на некој од нив (особено версот на Killah Priest). Патем првата песна на темава поставена од Gang Star ми е една од водилките песни низ животот, уште од прва погодок и сигурица мој глас браво. Најмногу време слушајќи од сите east coast артисти имам потрошено во Mobb Deep, гледам и нив веднаш сте ги испочитувале.

Последно уредено:
Еве ви нешто квалитетно од old school rap...се мислев меѓу Паблик Енеми и Грендмастер Флеш ама сепак ќе се Чак Д и момците...башка го имам и албумов на касета

Саунд оф да полис воо воо ист коуст рулз. Кој и да победи, нека цепне тема за Еминем. Централ коуст рап :Д

Дај не заебавајте, каков рап, доста со рапот. :pos: Ќе ве банирам! :pos::pos::pos:

Back
На врв Bottom