Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

а кога ќе влезат во Устав дури тогаш ќе почне гнасната пропаганда

Последно уредено:
Pa zatoa go prasav sto sega ?
Зошто вадел виза кога тврдат вугарите дека имал бугарски пасош ??
Башка пред 3 години мислам Бугарија му сѕаи Забрана за влез Во Цела ЕУ, од грчка хрануца го вратија...
Нам ни Галамат бугарите зошто забранивме влез на фашистот европратеник, демек не смеело фа се забрани влез на европратеник :mad:

Ovoj volot pak go izvadija od naftalin..Tochak

Ovoj volot pak go izvadija od naftalin..Tochak
Поголем точак од Филипче нема за тоа што го изјави денес, уставни измени со таков договор и преговарачка рамка никогаш.

“… не знам кај беше ова и не знам кога беше, јас мислев во цвеќе ќе ја најдеме Македонија, а таа во казан клаена и сите ѓаволи играат околу неа, ќе ја посееш жито, а кукавици ќе ти никнат.”
Петре М Андреевски Пиреј

Црно на бело за тие што заговараат да ги стават во устав.

Сите Евреи од Македонија биле депортирани во нацистичкиот логор Треблинка во окупирана Полска, каде што биле задушени во гасни комори. Од Треблинка не се вратил никој.

Сите Евреи од Македонија биле депортирани во нацистичкиот логор Треблинка во окупирана Полска, каде што биле задушени во гасни комори. Од Треблинка не се вратил никој.
Преку таквото за евреите, искрено. Или коментирајте за окупација на МК, или воопшто не спомнувај.

Таа еврејката ја величевте пред неколку години на форумов и после нож в грб на МК, и сите зачутивте тука, ко ништо да не било.

Дај не замарај со евреите. Окупација на Македонија, а македонци не се спомнуваат туку евреи.

Абе IQ ви стана помало од Орлите.

Screenshot_20250816_103821_Facebook.jpg
Видете го ова фашистичко копиле, и расист било. Крвта...

Колку што јас знам, децава се од Македонија, родени во Скопје, живеат во Скопје. Од малечки ги знам. Најверојатно еден од родителите им е Македонец.

Прегледај го приврзокот 453228
Видете го ова фашистичко копиле, и расист било. Крвта...

Колку што јас знам, децава се од Македонија, родени во Скопје, живеат во Скопје. Од малечки ги знам. Најверојатно еден од родителите им е Македонец.
Наш е, го знам стварно е злато од човек. Ја би го тужела. Вака да ми злупотребува податоци. Јзк. Фашиста.

Они шо се пола Турци, нема везе, така?
Нека не ги дираат децава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom