znam eve i denes vodafone e slab, iako imam 3 gb, tapa e ama pak pola makedonija e solun .....taka da ......Две години наназад кога бев на одмор во Грција на Мтел партнерска мрежа им беше cosmote и интернетот беше екстра за разлика од vodofone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
znam eve i denes vodafone e slab, iako imam 3 gb, tapa e ama pak pola makedonija e solun .....taka da ......Две години наназад кога бев на одмор во Грција на Мтел партнерска мрежа им беше cosmote и интернетот беше екстра за разлика од vodofone.
Ај послушај го интервјуто на гостинот:Wooow… но, еве ОК, и да е така, иако реченово го сметам за исклучително ридикулно, неосновано и шпекулативно, да прашам - што имам јас со тоа додека гледам „Весела меана“ на ТВ, зборувам со Миле механичарот на телефон, гледам клипови со прдење на интернет!?
И поважно - зошто би ја ословувал така компанијата!?
А, А1 го ословувате - Слим?
А, Телеком го ословувате - Шулц?
А, Нестле? А, Самсунг? А, Кока-Кола? А, Подравка? А, Опел? А, Пелистерка? А, Барила? ... Со нив како сме, што е договорено?
Epa kazuva covekot samo sto nas ne ni e verno , a eve povejke ovde spodeluvame/kazuvame deka mtel e samo za obrt na pari nisto dr.Ај послушај го интервјуто на гостинот:
![]()
Со Лесно...Буревесник 015 | Гостин: Дејан Ристески | By Burevesnik | Facebook
Гостин: Дејан Ристескиwww.facebook.com
Vo solun ako si aktiviras eu roaming 1gb 199 ,3gb 499imam edno prasanje toj so go imas na mtel vo makedonija internetot raboti i vo solun? Vo grcija
Greska vo pocetnata brojka 499/599 ....Прегледај го приврзокот 447530Прегледај го приврзокот 447530
Mene vo mtel za eu roaming 3gb mi se 599
Edit im se javiv sabajle na mtel i mi go prefrlija kreditot od lycamobileSe nadevam deka punudite od lycamobile ke ostanat na mtel