MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Од gmail и yahoo не стигаат кај мене месец дена наназад.
Ватсап и Инстаграм.

Smenete si password, mozda nekoj vi gi probil ili protekle...

Proveri si ovde dali ti e probien mejlot i vidi tamu ako ima connected devices na Insta, ako vidis nesto sto ne e tvoe, izbrisi mu pristap i smeni si password.

Последно уредено:
Da ne koristis i WhatsUP na Desktop ili Laptop? Mada kaj mene, samo na mobilen verifikuvam, oti se vodi kako glaven akaunt toa i samiot WhatsUp ne dozvoluva drugi uredi...
Не користам никаде. Ми кажува обидете се после 1 час. И се така веќе 6 месеци наназад никако да стигне смс. Јас се сомневав до сим картичката па затоа два пати барав да ми дадат нова сим со истиот број. Еднаш ја заменив старата сим од лајка, а по вторпат ја заменив таа од Мтел со нова Мтел и пак сим ништо. Голем проблем е ова а користам најмногу whats up. Незнам што да правам. Во Мтел неколку пати се јавува ама не знаат како да го решат проблемот. Им пишав и на whats up ама тие ми одговорија дека е до операторот.

Не користам никаде. Ми кажува обидете се после 1 час. И се така веќе 6 месеци наназад никако да стигне смс. Јас се сомневав до сим картичката па затоа два пати барав да ми дадат нова сим со истиот број. Еднаш ја заменив старата сим од лајка, а по вторпат ја заменив таа од Мтел со нова Мтел и пак сим ништо. Голем проблем е ова а користам најмногу whats up. Незнам што да правам. Во Мтел неколку пати се јавува ама не знаат како да го решат проблемот. Им пишав и на whats up ама тие ми одговорија дека е до операторот.
Mozno e, ako nisto drugo prebaci se na Viber, isto e.

Proveri ova se sto e pisano ovde.
5114.jpg

Se e napravenonod od ova pogore. Opcijata call me nemoze da se pobara za da mi se javi. Inaku viber imam so istiot broj. Problem. E whats up

Smenete si password, mozda nekoj vi gi probil ili protekle...

Proveri si ovde dali ti e probien mejlot i vidi tamu ako ima connected devices na Insta, ako vidis nesto sto ne e tvoe, izbrisi mu pristap i smeni si password.

Нема врска пасворд, едноставно кога че се најавувам на нов уред имам ставено да бара и автентикација со праќање на код на бројот мој. Еднаш после 10 ободо стигна порака, оттогаш веќе месец дена намерно се обидувам да видам дали ќе стига, не стига.

Back
На врв Bottom