Непопуларни музички мислења

Трапот е нај треш музика што е некогаш создадена. Мислам дека музика да го наречеш тоа срање е грев.

Било кој пејач да прашаш истото ќе ти каже. Канализација е жанрот. Али они повеќето се фини па ќе речат ако им се слуша тоа на младиве нека слушаат.
Абе остави пејачи што зборат. Ние си праиме муабет. Ја сум чул нешто трап и воглавно тоа што сум го слушал ми се свиѓало.
Не зборам за десингерици и такви српски дебилчиња. А не зборам ни за рандом црнци од Америка.

Абе остави пејачи што зборат. Ние си праиме муабет. Ја сум чул нешто трап и воглавно тоа што сум го слушал ми се свиѓало.
Не зборам за десингерици и такви српски дебилчиња. А не зборам ни за рандом црнци од Америка.

па и ја ти зборам, ѓубре музика е. Музика за рапери со ниска интелигенција што не може да направат нешто поквалитетно. Мене и репот ми е треш но нешто проаѓа, овде ништо не проаѓа.

Овој е типичен шунд, а политички националист ( про-усташ), а овие 280.000 карти се купени по Директива на ХДЗ, од членството

Овој е типичен шунд, а политички националист ( про-усташ), а овие 280.000 карти се купени по Директива на ХДЗ, од членството
1743501977056.jpeg

Хим и Ганз енд Роузис су глупи пубертетски рок групе.
Лана Дел Бреј е морбинда певачица.
Злате и Ска Манијак имаф најглуп укус за музику на форум.
Зурла изненадуе сс избор на постирани траке на форум, знаејки му га белонг зиро ајку.

Пре би ги слушал Пророкот и Датум да ми пеат црковна музика него тоа нарко - електрониките на Парва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom