Македонска фудбалска репрезентација

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.897
како можевме да испуштиме победа,погрешни 2 измени,и столе требаше подобро да реагират ,џани и муслиу под хитно да се ифрлат од репрезентацијата
тоа е тоа гостите беа подобри голот ни беше поклон.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.932
Поени од реакции
2.988
Нормално дека Велс е подобра репрезентација. Пример, нивниот десен бек, Неко Вилијамс има сезона како од бајките во Нотингем Форест, нашиот десен бек Илиевски игра во Струга. :toe:
Ама не секогаш победува фаворитот, во оваа ситуација овој Ален ни ја поклони победата, а овој Димоски враќа со уште поголема глупост, тука е проблемот.
Ова нерешено не треба да разочарува, ама боли фактот дека ги имавме до последен момент.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.591
Поени од реакции
9.554
Имавме победа во џеб, реално беше нерешено, без нервоза момци, ќе ги тепаме во гости, ајде малку позитива, добар меч.
И на поголеми репрезентаџии и играчи им се случило истото,, така да без трагедии.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.221
Поени од реакции
4.108
Јас мислам изиграа дечкиве борбен и коректен меч. Доста тактичка и грда утакмица и штета што на крај не заврши 1-0. Велс баш освен што трчаше, ништо посебно не изигра, освен што нафрлуваа куп незгодни топки во наш шеснаесетник. Така да не е дека треба да сме ептен среќни. Можевме похрабро, ама па последните 20 минути ги изигравме доста солидно. Јбг и судијата продолжи повеќе од 1 минута од што требаше, ама тоа е. Слично сценарио имавме и со Ерменија во Скопје во оние квалификации за ЕП 2012. Тогаш нас ни судеа пенал во последните секунди и извадивме 2-2 (а не заслуживме), сега е поинаку. Ништо, не е лош резултатот. Нека идат јако и со Белгија и Казахстан во јуни. Може Лукаку нема да им игра тогаш. :P

Член од
12 март 2009
Мислења
21.172
Поени од реакции
17.390
Замената на Велс израмни...

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.409
Поени од реакции
5.581
Да ти ебам чопавиот со двете леви, па вака во основна школа на асфалт не би реагирал некој....
Можи и одма ни ги сруши надежите за тоа второ место...
Овај никогаш повеќе не треба да го земи, штета шо и Илиевски второто после 60та беше издишан и немаше сили, од последните играчи Серафимов според мене изигра најдобро.

Член од
15 април 2019
Мислења
8
Поени од реакции
56
Да изгубиш подарена победа, е умение кое само ние го имаме, непотребни измени во продолжение, мораме да сме самокритични ако сакаме да напредуваме, овој примен гол може на крај да не чини квалификациски успех, не е баш сеедно.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.732
Поени од реакции
20.366
како можевме да испуштиме победа,погрешни 2 измени,и столе требаше подобро да реагират ,џани и муслиу под хитно да се ифрлат од репрезентацијата
тоа е тоа гостите беа подобри голот ни беше поклон.
Муслиу спаси чист гол вечерва

Член од
12 март 2009
Мислења
21.172
Поени од реакции
17.390
Немаме наследник за Адеми

Член од
17 септември 2023
Мислења
11
Поени од реакции
14
Апсолутно никаква придобивка немаше од таа игра по земја. Дупло голо.
Pogolem problem so sekoja poseriozna reprezentacija koga igrame po mene e sto spicot I sreden red totalno otseceni Ednostavno gi nema osven so nekoj solo poteg nesto da napraat … sekogas isto odbrana zemi ja frli ja panicno na 40 Metra bori Se rvaj Se ako projde super ako ne pak isto izdisaa 70 minuta odbranava Zajkov Vidi go nemozeshe da odi … isto sekogas doagja na povrsina Sto se nema igraci standardni I Se igra so krpen Tim velsanive lagano uste 180 min mozea isto tempo srekja na nekolku pati ne gi posaka… atmosfera ako nisto drugo za 5 Se vide deka ima ludje Sto malku treba za da Se vratat na Stadion I dobar fudbal da gledaat … izvini ete malku Samo vrz tvojot komentar si kazav ama epten krivo mi e nema 3 boda

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.458
Поени од реакции
38.567
џани и муслиу под хитно да се ифрлат од репрезентацијата
Муслиу да не беше, ќе примевме гол многу порано. Извади една топка од гол линија, спаси чист гол.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.430
Поени од реакции
11.928
Толку сигурни сте дека Казакстан ќе ги добиеме? Јас мислам ќе не натопорат таму.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.732
Поени од реакции
20.366
Defanzivec e toa mu e rabota, i celo e koga ima Se, nula kredit imase za da flertuva so dnoto i on na kraj i direktno da kumuva za izramnuvanjeto so pacerska amaterska greska.
Има вина за голот ама Димоски мораше да ја избие топката, внук ми да беше подобро ќе изреагираше на негово место, низ нозе му помина.

Kajgana Shop

На врв Bottom