- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 2.022
- Поени од реакции
- 3.138
За тие што не бевме во можност да ја гледаме утакмицата има ли некаде по нет каде што може да се изгледа снимка?
FFM има сајт за карти, нешто etickets ffm.Kade karti da kupime za so Vels? Da go nosam surkovo mal na utakmica.
Стандарден учесник на светски и европски првенства? Ако мислиш дека за стандардно се смета тоа што имаат учествувано досега само на едно светско и тоа далечната 1958г. и само на едно европско 2016г, тогаш дефинитивно биле стандардни.Победа против Велс е императив, ама НАЈБИТНО е на оваа средба да не се доживее пораз.
Сепак Велс е репрезентација која е стандарден учесник на европски и светски првенства.
Ќе се види сега колку ни е силата, не дека се многу квалитетни Велшаниве ама барем редовна минутажа имаат во матичните клубовиПобеда против Велс е императив, ама НАЈБИТНО е на оваа средба да не се доживее пораз.
Сепак Велс е репрезентација која е стандарден учесник на европски и светски првенства.
И во литература мислам дека имашKade karti da kupime za so Vels? Da go nosam surkovo mal na utakmica.
Последните години играат, тоа ми беше поентата.Стандарден учесник на светски и европски првенства? Ако мислиш дека за стандардно се смета тоа што имаат учествувано досега само на едно светско и тоа далечната 1958г. и само на едно европско 2016г, тогаш дефинитивно биле стандардни.![]()
Да, ама ако сакаме второ место барем мора да ги тепаме дома. Рачунај на вештачката трева во Казахстан нема да тепаме гарант, тој терен е многу заебан, во Велс исто тешко да тепаме, за Белгија да не зборам. Мора да ги тепаме Велс и Казахстан дома, а на гости кај овие да пробаме да не изгубиме и да се надеваме дека Велс нема да тепа во Казахстан.Последните години играат, тоа ми беше поентата.
ЕП 2016, ЕП 2020, СП 2022 .
Репрезентацијата на Велс е во страшна форма под водство на Белами, ако не се лажам немаат пораз на 7 утакмици во низа.
Сепак станува збор за сериозен ривал, кој не е нормално да се потценува, реми не би било воопшто неуспех.
И ние немаме пораз 7 утакмициПоследните години играат, тоа ми беше поентата.
ЕП 2016, ЕП 2020, СП 2022 .
Репрезентацијата на Велс е во страшна форма под водство на Белами, ако не се лажам немаат пораз на 7 утакмици во низа.
Сепак станува збор за сериозен ривал, кој не е нормално да се потценува, реми не би било воопшто неуспех.
Дури немаме примено ни голИ ние немаме пораз 7 утакмици![]()
Па баш не е така. Шкотска, Ирска, Велс, сме ги победиле и порано. Со Англија секој циклус во кој сме играле квалификации сме земале барем бод (а Англија е сто пати подобра од овие другиве). Во младинските категории сме ги победувале Северна Ирска, Шкотска). На клубско ниво, Бери Таун беше елиминиран од Вардар, па уште еден велшки тим загуби од Шкендија. Работнички имаше 1-1 со Болтон дома.На нас ич не ни оди против островски екипи,барем мене така ми се чини