- Член од
- 21 октомври 2024
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 386
државата е држава ќе најде начин да го одземе имотот а потоа и да го управува.Супер идеја, ама на приватен имот кој има дозвола да руши?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
државата е држава ќе најде начин да го одземе имотот а потоа и да го управува.Супер идеја, ама на приватен имот кој има дозвола да руши?
видовме колку е држава, да не навлегуваме натака..државата е држава ќе најде начин да го одземе имотот а потоа и да го управува.
Пациентот Владимир Блажев од денот на приемот до денес се наоѓа во еднициата за интензивно лекување. На овој оддел се применува највисоко ниво на медицинска грижа. По спроведување на интензивното лекување, она што можеме да кажеме е дека пациентот е стабилен и дека во моментов е надвор од животозагрозувачка состојба. Неговото лекување продолжува во единицата за интензивна нега, во третманот е вклучен мултидисциплинарен тим лекари со цел да овозможат најдобра медицинска грижа“, велат од „Аџибадем систина“ и нагласуваат дека информацијата за здравстената состојба на Панчо е дадена од страна на лекарскиот тим кој е одговорен за неговиот третман и е единствена официјална информација потврдена од болницата.
Не можат да прават таков криминал, ама можат да манипулираат со... На пример да одберат од каде и по која цена да купат нешто што ќе го даваат како донација. Не знам за овој случај како и што планираат, но и јас мислам дека дефинитвно е најдобро е директно да им се праќа на сметките на луѓето. Чиста работа. Само се надевам дека ги ажурираат сумите пошто обично сите гледаме да уплатиме на тие што добиле најмалку.
![]()
Донации за жртвите во пожарот во Кочани
Донирај директно за жртвите од трагичниот пожар во Кочани.supportkocani.com
Samo sto so ova, sve sto e izgradeno ke se srusi li? Skopje e pretvoreno vo eden od najgolemite urbani haosi na balkanov, ne veruvam deka vakov gradezen haos ima vo bilo koj drug glaven grad na balkanov najiskreno.
Na Vodno, planina, 300 zgradi izgradija, i uste 100 gradat novi, ima mesta koi sto ne se dostapni ni so ambulantno a da ne zboram za pozarnikarsko vozilo. Na mesta kade imase mali kukjicki krenaa gabaritni zgradi, posle 12 popladne si u senka veke, sonce ne te ogreva.
Ако преживее Панчо ДНК (дај Боже и помолете се за него и сите други), да не си му во кожа. Од херој ќе испадне анти херој. Најдобар другар изгуби, цел бенд, на душа 59 луѓе плус стотина физички и психички уништени, пиротехника главен причинител за пожарот, а тој ја донел. Има многу многу да го јаде![]()
Ќе има сигурно според кривичен закон можеби максимално 4 до 5 годиниАко преживее Панчо ДНК (дај Боже и помолете се за него и сите други), да не си му во кожа. Од херој ќе испадне анти херој. Најдобар другар изгуби, цел бенд, на душа 59 луѓе плус стотина физички и психички уништени, пиротехника главен причинител за пожарот, а тој ја донел. Има многу многу да го јаде![]()
официјално е ОБВИНЕТ.Панчо не е тој кој ја донел таа пиротехника,
Отворена е 79та, а сигурно не никнала туку така, се градела со години уназад.Фабриката почнува да работи со неговата смрт, или додека беше на смртна постела, така нешто беше, така да не ни мислев на тоа време од поранешната република, затоа потенцирав, титово време, после него почнува и распадот и хаосот на овие простори.
Потврдено е од двајца преживеани членови на бендот дека пиротехниката е на ДНК и тие ја донеле на концертот. Дали е лично нивна или си плаќаат за тоа човек појма немам, но тој ќе биде еден од главните осомничени, затоа што пиротехниката е главен причинител за пожарот.Не знам дали ке руши, ама сега треба сите оние кои учествувале во издавање на тие 97 лиценци кривично да одговараат. Ако тоа се случи, наредниот што ке сака да лапне паричка за да направи нешто нелегално, ке се подзамисли, па барем тоа ке е некој бенефит. Досега неказнивоста играше огромна улога во тоа дали некој ке прави криминал или не.
Панчо не е тој кој ја донел таа пиротехника, и не е лицето кое имало лиценца од МВР да раководи со таа пиротехника. Тоа лице е починато. Психолошки, да не си му во кожа.
Читам сабајлето за дечко на кој ке мора ампутација да му прават, душа ме боли. За некои од преживеаните, допрва следува голгота.
Чекај не те сфатив.Ќе има сигурно според кривичен закон можеби максимално 4 до 5 години
Второ Папазов подлежи според новиот кривичен закон 3-2-3 и ќе го јаде највеќе од сите тројца градоначалници,10 години
Другиве двајца се спасуваат според новиот кривичен закон,ќе им се даде од небрежност 1 или две години.
Цела тежина паѓа кај локалното МВР,тројцата газди и Панчо ДНК.
најмалку 10 години до доживотна.
Автоматски споено мислење:
официјално е ОБВИНЕТ.
Нивниот тон мајстор починал со кој соработувале со години.Првично беше кажано дека лицето што ја донело пиротехниката е починато. Е сега дали мислеле на Андреј или рекоа дека еден од починатите е сценограф/технички член па може и тој да ја донел.
Ако има некој нека прати линк кај што кажуваат дека официјално Панчо е обвинет, пошто ја не видов нешто такво.