UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.660
Поени од реакции
20.247
Е чим Ван Бастен рекол дека е 1 допир, тогаш се повлекувам.
Е не тебе ќе те верваме
Ситуацијата е комплексна и секој си дава свое мислење.
Ниту едно видео не е чисто
Автоматски споено мислење:

Човекот сам си кажа дека имало двоен допир ама стелт и ван бастен се у право, и што е Реал крив тука што миџетот се лизнал при удар а правилата се такви, Касемиро у Реал играше со Крос и Модрич средина а не со боранија играчи кои топка не знаат да задржат не пак да изнесат па мора да ора повеќе.
Кој чоек кажа ? И после јас сум субјективна ? Погледни што си напишал за Касемиро

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.943
Поени од реакции
8.996
Човекот сам си кажа дека имало двоен допир ама стелт и ван бастен се у право, и што е Реал крив тука што миџетот се лизнал при удар а правилата се такви, Касемиро у Реал играше со Крос и Модрич средина а не со боранија играчи кои топка не знаат да задржат не пак да изнесат па мора да ора повеќе.
Бале, си шутирал ли ти пенал у животот? Не зборам за шпиц како на Бошко Ѓорѓевиќ од партизан, него со оваа техника? Ни сам не гледаш во топката, се е одработено, последните допири се автоматизирани и не гледаш таму!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.644
Поени од реакции
14.579
@cholismo преку 48 саата те тресе оваа треска. Не се брукај имаш видео објавено од еуфа каде што ЈАСНО се гледа допир а ти можеш до утре да собираш постови на инстаграм дека не ја допрел 2 пати..

Заебано 5 пати Реал да те елиминира , Перез вика 10 пати да ги свиткаме па после ќе пуштиме!
Hala Madrid!
АИИИ, празно место па точка па запирка

Флеш/Вори бил фан на Реал. :facepalm:

МРШ

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.943
Поени од реакции
8.996
Кај кажал, де линк?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.660
Поени од реакции
20.247
Правилото најверојатно ќе биди сменато, овде милиметри се во прашање и плус кога удира Алварез топката претходно не се поместува, ако ја допрел со левата при лизгање мислам дека движењето на топката немаше да биди исто.
Истовремено да допрел со двете копачки не верувам ама така изгледа на видеата, не можиш да заклучиш дека прво со левата ја гиба.
Не е ова пристрасност туку секој има свое гледиште.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
917
Поени од реакции
2.986
Е не тебе ќе те верваме
Ситуацијата е комплексна и секој си дава свое мислење.
Ниту едно видео не е чисто
Автоматски споено мислење:

Кој чоек кажа ? И после јас сум субјективна ? Погледни што си напишал за Касемиро
Ван Бастен е релевантен истоколку тебе и мене. Јакиот фактор, на самата слика што ја постирал ако зумираш се гледа дека е допир.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.494
Поени од реакции
7.875
Бесот на навивачите на Атлетико треба да биде насочен према Чолакот, секогаш кога игра со технички и тактички појаки тимови го поплавува теренот особено страната кај што напаѓа појакиот тим. Така лани со Интер направи базен и на Лаутаро му се катапулитраше топката.

Годинава го јадеше Алварез кој сеуште не е навикнат на такви копачки финти и се излизга од тоа водата...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.660
Поени од реакции
20.247
Ван Бастен е релевантен истоколку тебе и мене. Јакиот фактор, на самата слика што ја постирал ако зумираш се гледа дека е допир.
А кој е фактор ? Еден куп судии истото го изјавија или и тие не се фактор. дека снимките не се доволно чисти и нејасно е човечко око да одлучи.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
917
Поени од реакции
2.986
А кој е фактор ? Еден куп судии истото го изјавија или и тие не се фактор. дека снимките не се доволно чисти и нејасно е човечко око да одлучи.
Уште 2-3ца пензионирани судии така да изјават, верувам Реал ќе го исфрлат а Патетико ќе игра со Арсенал.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.660
Поени од реакции
20.247
Уште 2-3ца пензионирани судии така да изјават, верувам Реал ќе го исфрлат а Патетико ќе игра со Арсенал.
Оди гледај лига конференција и не замарај се за Атлетико и Реал. Ние недела имаме битен натпревар за титула и после тоа полуфинале реванш за купот, немам енергија за трошење со тебе

Член од
15 јануари 2020
Мислења
917
Поени од реакции
2.986
Оди гледај лига конференција и не замарај се за Атлетико и Реал. Ние недела имаме битен натпревар за титула и после тоа полуфинале реванш за купот, немам енергија за трошење со тебе
Јас имам сосема доволно енергија за да се сладам и во Недела и во реваншот од купот.

HoT iCe

Dilated Peoples
Член од
1 јануари 2025
Мислења
153
Поени од реакции
468
Темава стана еквивалент на Најекономично греење и ладење темата ебаве
Ради таа тема почна и една позната кавга и егзодус на форумот, ајде да видиме и од ова срање што ќе искочи.

Kajgana Shop

На врв Bottom