- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.841
- Поени од реакции
- 1.620
Па и икона ставил на профил слика. Лудак за у Бардовци печен.Абе од сите аргументи што ги пишав - гледај што ми одговараш.
Абдал мутав.
Па и икона ставил на профил слика. Лудак за у Бардовци печен.Абе од сите аргументи што ги пишав - гледај што ми одговараш.
Абдал мутав.
Од каде глуп, па и ќорав.Па и икона ставил на профил слика. Лудак за у Бардовци печен.
Никој нити те спомна, нити не навреди кога дискутирав со Чолка за пеналот. Се појави како гром од ведро небо како 15 годишен тинејџер и почна да вреѓаш.Од каде глуп, па и ќорав.
![]()
Абдал, реков јас.
Од недостаток за аргументи - за профилната слика се фати. Каков идиот.
Foot fetishТопката нема сензори немој да измислуваш, кажи ми овде дали ја гибам патиката, еве ти просто сликовито шо сакам да ти доловам цело време
Прегледај го приврзокот 445964
На onlyfans партали ќе направиш, наводно и за вакви слики добро плаќале дркаџии.Топката нема сензори немој да измислуваш, кажи ми овде дали ја гибам патиката, еве ти просто сликовито шо сакам да ти доловам цело време
Прегледај го приврзокот 445964
Ова "наводно" ти е од искуство аНа onlyfans партали ќе направиш, наводно и за вакви слики добро плаќале дркаџии.
Не.Ова "наводно" ти е од искуство а
Ти дефинитивно има проблем да прифатиш реалност, којзнае у што све веруваш како рамно земјаши и остали теории на заговор фих!Насекое ме цитирате три дена после јас сум била во дилузија
Олабај, живот иде даље навикнати сме на кражби од вас од памти век крадите во ова натпреварување.
Оди читни малце од Шпански аналитичари и судии и види што викаат за ситуацијата, не само циркузантите од чирингито.
Напуштете ја не само темата туку и земјата планета, оти сте канцер за општеството
Човекот сам си кажа дека имало двоен допир ама стелт и ван бастен се у право, и што е Реал крив тука што миџетот се лизнал при удар а правилата се такви, Касемиро у Реал играше со Крос и Модрич средина а не со боранија играчи кои топка не знаат да задржат не пак да изнесат па мора да ора повеќе.Никад у живот не сум помислил дека ќе се слагам со мислење на @STEALTH
Ама у право е за со Алварез, чур некој може да стави рака во огин дека ја помрдна, сите се со свое пристрасно мислење!
Ама, чудно како баш на Реал најдоа да видат? Касемиро 100 години играше у Реал, ниеден картон не доби. Отиде у Манчестер, го одраа! Заклучок, сами донесете си заклучок!