UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.697
Поени од реакции
14.658
Па и икона ставил на профил слика. Лудак за у Бардовци печен.
Од каде глуп, па и ќорав.

Абдал, реков јас.
Од недостаток за аргументи - за профилната слика се фати. Каков идиот.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.841
Поени од реакции
1.620
Од каде глуп, па и ќорав.

Абдал, реков јас.
Од недостаток за аргументи - за профилната слика се фати. Каков идиот.
Никој нити те спомна, нити не навреди кога дискутирав со Чолка за пеналот. Се појави како гром од ведро небо како 15 годишен тинејџер и почна да вреѓаш.

На самиот старт од раговорот и без провокација почнуваш со навреди, а тоа е одлика на личност со застој во развојот.

И сега што? Ќе се контриме? Што постигна?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.766
Поени од реакции
22.992
Член од
12 март 2024
Мислења
465
Поени од реакции
857
Член од
16 јануари 2025
Мислења
44
Поени од реакции
155
Насекое ме цитирате три дена после јас сум била во дилузија
Олабај, живот иде даље навикнати сме на кражби од вас од памти век крадите во ова натпреварување.
Оди читни малце од Шпански аналитичари и судии и види што викаат за ситуацијата, не само циркузантите од чирингито.

Напуштете ја не само темата туку и земјата планета, оти сте канцер за општеството
Ти дефинитивно има проблем да прифатиш реалност, којзнае у што све веруваш како рамно земјаши и остали теории на заговор фих!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.663
Поени од реакции
20.249
Ти дефинитивно има проблем да прифатиш реалност, којзнае у што све веруваш како рамно земјаши и остали теории на заговор фих!
Сите судии шо ти ги постирав имаат проблем со реалноста еве и Ван Бастен исто ќор е ко мене
И то пази судија Лахоз ваш судија, полтрон на Перез
Screenshot_2025-03-14-18-12-11-728-edit_com.instagram.android.jpg

Член од
15 јануари 2020
Мислења
918
Поени од реакции
2.988
Е чим Ван Бастен рекол дека е 1 допир, тогаш се повлекувам.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.944
Поени од реакции
8.997
Никад у живот не сум помислил дека ќе се слагам со мислење на @STEALTH
Ама у право е за со Алварез, чур некој може да стави рака во огин дека ја помрдна, сите се со свое пристрасно мислење!
Ама, чудно како баш на Реал најдоа да видат? Касемиро 100 години играше у Реал, ниеден картон не доби. Отиде у Манчестер, го одраа! Заклучок, сами донесете си заклучок!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.993
Поени од реакции
31.122
Никад у живот не сум помислил дека ќе се слагам со мислење на @STEALTH
Ама у право е за со Алварез, чур некој може да стави рака во огин дека ја помрдна, сите се со свое пристрасно мислење!
Ама, чудно како баш на Реал најдоа да видат? Касемиро 100 години играше у Реал, ниеден картон не доби. Отиде у Манчестер, го одраа! Заклучок, сами донесете си заклучок!
Човекот сам си кажа дека имало двоен допир ама стелт и ван бастен се у право, и што е Реал крив тука што миџетот се лизнал при удар а правилата се такви, Касемиро у Реал играше со Крос и Модрич средина а не со боранија играчи кои топка не знаат да задржат не пак да изнесат па мора да ора повеќе.

Член од
16 јануари 2025
Мислења
44
Поени од реакции
155
@cholismo преку 48 саата те тресе оваа треска. Не се брукај имаш видео објавено од еуфа каде што ЈАСНО се гледа допир а ти можеш до утре да собираш постови на инстаграм дека не ја допрел 2 пати..

Заебано 5 пати Реал да те елиминира , Перез вика 10 пати да ги свиткаме па после ќе пуштиме!

Hala Madrid!

Kajgana Shop

На врв Bottom