Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
29 октомври 2023
Мислења
638
Поени од реакции
886
Не ми се допадна тоа Доргу што го поништи пеналот, каков и фер плеј да е, сега ќе е дајвер и слабо ќе му судат, а страна тоа што како некој почетник треба да бара повеќе .

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.105
Поени од реакции
10.471
Јас би им пуштил 3 бода, атер за РВН, нека пробаат да спасат. ПЛ веќе нема што да бараме. Со сите сили на ЛЕ :vozbud:.
Ни фалат и на нас математички да обезбедиме опстанок, после Лестер доаѓаат прилично тешки натпревари. Сити, Форест, Њукасал.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361
Што сте толку скарани со Бруно, еден не видов да го пофали, на ушка ги носи последниве утакмици ... Со Зиркзи, Доргу и Хејвен одличен. Коректни настапи и од Мазрауи, Гарначо и Касемиро.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.127
Поени од реакции
68.259
Заебан противник ќе е Лион следно коло но победава ми даде надеж дека можеме до крај.
Имаат 3 гола во просек дадени последните 5 меча, 14 вкупно. Не смееме да си дозволиме промашувања пред гол како што цела сезона ги гледаме.

Не ми се допадна тоа Доргу што го поништи пеналот, каков и фер плеј да е, сега ќе е дајвер и слабо ќе му судат, а страна тоа што како некој почетник треба да бара повеќе .
ВАР секако ке ја сменеше одлуката на судијата, апла се виде дека не е пенал.

Што сте толку скарани со Бруно, еден не видов да го пофали, на ушка ги носи последниве утакмици ... Со Зиркзи, Доргу и Хејвен одличен. Коректни настапи и од Мазрауи, Гарначо и Касемиро.
Доста добар Касемиро денес, страшно добри топки даде. Зиркзи исто така, доста добар технички. Хејвен одличен. Доста играчи за пофалба. Доргу исто. Ех, камо среќа вака да е секоја недела.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.094
Поени од реакции
117.341
BREAKING: Chelsea agree deal for Portuguese top talent Geovany Quenda, here we go!

Medical DONE for Quenda after secret blitz, he will join Chelsea in 2026. ✨

Club to club agreement completed with Sporting and Quenda said yes to Chelsea project & Enzo Maresca’s plans.

Јухухунајтед.

Ај може се спасивте у случај да дупне срам у Челзи.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
638
Поени од реакции
886
Имаат 3 гола во просек дадени последните 5 меча, 14 вкупно. Не смееме да си дозволиме промашувања пред гол како што цела сезона ги гледаме.

ВАР секако ке ја сменеше одлуката на судијата, апла се виде дека не е пенал.

Доста добар Касемиро денес, страшно добри топки даде. Зиркзи исто така, доста добар технички. Хејвен одличен. Доста играчи за пофалба. Доргу исто. Ех, камо среќа вака да е секоја недела.
Не викам дека немаше да го сменат, ама мислњето целокупно ми е тоа само, може поарно тие да го поништеа.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.764
Поени од реакции
11.718
BREAKING: Chelsea agree deal for Portuguese top talent Geovany Quenda, here we go!

Medical DONE for Quenda after secret blitz, he will join Chelsea in 2026. ✨

Club to club agreement completed with Sporting and Quenda said yes to Chelsea project & Enzo Maresca’s plans.

Јухухунајтед.

Ај може се спасивте у случај да дупне срам у Челзи.
Испунивме квота за црнчуги, сеа бараме само бели и жолти таленти.

Kajgana Shop

На врв Bottom