- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.015
- Поени од реакции
- 41.672
Уште 4 победи по ред и тој дечкото од Инстаграм ќе може да ја ишиша грмушката од глава што му порасна ради Јунајтед.
Ни фалат и на нас математички да обезбедиме опстанок, после Лестер доаѓаат прилично тешки натпревари. Сити, Форест, Њукасал.Јас би им пуштил 3 бода, атер за РВН, нека пробаат да спасат. ПЛ веќе нема што да бараме. Со сите сили на ЛЕ.
Имаат 3 гола во просек дадени последните 5 меча, 14 вкупно. Не смееме да си дозволиме промашувања пред гол како што цела сезона ги гледаме.Заебан противник ќе е Лион следно коло но победава ми даде надеж дека можеме до крај.
ВАР секако ке ја сменеше одлуката на судијата, апла се виде дека не е пенал.Не ми се допадна тоа Доргу што го поништи пеналот, каков и фер плеј да е, сега ќе е дајвер и слабо ќе му судат, а страна тоа што како некој почетник треба да бара повеќе .
Доста добар Касемиро денес, страшно добри топки даде. Зиркзи исто така, доста добар технички. Хејвен одличен. Доста играчи за пофалба. Доргу исто. Ех, камо среќа вака да е секоја недела.Што сте толку скарани со Бруно, еден не видов да го пофали, на ушка ги носи последниве утакмици ... Со Зиркзи, Доргу и Хејвен одличен. Коректни настапи и од Мазрауи, Гарначо и Касемиро.
Можда ќе ни го пуштат на позајмица, и онака неможе сите играчи да ги регистрираат.Quenda во Челзи![]()
Само што Мареска ќе јаде отказ до 2026Quenda said yes to Chelsea project & Enzo Maresca’s plans.
Не викам дека немаше да го сменат, ама мислњето целокупно ми е тоа само, може поарно тие да го поништеа.Имаат 3 гола во просек дадени последните 5 меча, 14 вкупно. Не смееме да си дозволиме промашувања пред гол како што цела сезона ги гледаме.
ВАР секако ке ја сменеше одлуката на судијата, апла се виде дека не е пенал.
Доста добар Касемиро денес, страшно добри топки даде. Зиркзи исто така, доста добар технички. Хејвен одличен. Доста играчи за пофалба. Доргу исто. Ех, камо среќа вака да е секоја недела.
Испунивме квота за црнчуги, сеа бараме само бели и жолти таленти.BREAKING: Chelsea agree deal for Portuguese top talent Geovany Quenda, here we go!
Medical DONE for Quenda after secret blitz, he will join Chelsea in 2026.
Club to club agreement completed with Sporting and Quenda said yes to Chelsea project & Enzo Maresca’s plans.
Јухухунајтед.
Ај може се спасивте у случај да дупне срам у Челзи.
Да имаше градба на миџет ке беше страшен играч со таа техникаЗиркзе како не демантира сите, секоја чест.