UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.841
Поени од реакции
1.620

Овде апла се гледа дека ја чепна пред да шутне, нема што повеќе да се дискутира. Пред да ја закачи, ја чепнува со ногава што се лизга. Тоа е тоа.

That being said, мн брзо некако се донесе одлукава и не покажаа добар кадар у моментот. Да беше обратно сумњам дека ќе се донесеше али како и да е, исправна е, ијако и јас сакав Атлетико да пројде.
Еве и одблиску.

Мал, минијатурен контакт, доволно да ги наруши правилата. @cholismo нема љутиш, пак го јадевте како и секогаш во ЛШ, повеќе среќа наредниот пат, да ја тепате Барса во недела и тоа е тоа :love:

Член од
16 јануари 2025
Мислења
44
Поени од реакции
155
12 саата и Чолисимо уште не е соземена.. гарант се има јавено на работа да бара sick day каков потоп им се деси на фановите на Патетико одамна вака не било

Член од
15 јануари 2020
Мислења
920
Поени од реакции
3.018
Објаснувањето на Стефи се исто налик -
Абе малце сум трудна.
Така и она, свесна е дека ја допре ама топката не сменила траекторија, сосем малце ја ѕивнал.
Или ја допира или не нема средина.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.668
Поени од реакции
20.253
Нигде не реков дека малце ја гиба, јас велам дека не постои видео доказ шо прикажува дека 100% ја гибна топката, да отскокни топката од копачката, да смени правец.
Сите кадри се исти, не се гледа јасно контактот, топката е до копачката, дали има контакт останува на проценка

Член од
15 јануари 2020
Мислења
920
Поени од реакции
3.018
Нигде не реков дека малце ја гиба, јас велам дека не постои видео доказ шо прикажува дека 100% ја гибна топката, да отскокни топката од копачката, да смени правец.
Сите кадри се исти, не се гледа јасно контактот, топката е до копачката, дали има контакт останува на проценка
70 видеа ти постираа каде убаво се гледа. Башка ти објаснија дека е користена полуавтоматски офсајд технологијата. Таа технологија содржи И СЕНЗОРИ во топката.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.668
Поени од реакции
20.253
70 видеа ти постираа каде убаво се гледа. Башка ти објаснија дека е користена полуавтоматски офсајд технологијата. Таа технологија содржи И СЕНЗОРИ во топката.
Топката нема сензори немој да измислуваш, кажи ми овде дали ја гибам патиката, еве ти просто сликовито шо сакам да ти доловам цело време
IMG_20250313_140339.jpg

Член од
15 јануари 2020
Мислења
920
Поени од реакции
3.018

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.010
Поени од реакции
15.778
Ти гарант некој чорапчиња педерски носиш со спанџ Боб, гарантирам со глава
И авокадо :icon_lol:

Топката нема сензори немој да измислуваш, кажи ми овде дали ја гибам патиката, еве ти просто сликовито шо сакам да ти доловам цело време
Прегледај го приврзокот 445964
Де дај од подалеку, да видиме положба на нога.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.697
Поени од реакции
14.662
Прегледај го приврзокот 445964
Види и комбинација, ова навистина само Ромите од Баиро можат да го носат ццц
Уште количка фали со железарија.

Kajgana Shop

На врв Bottom