- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.221
- Поени од реакции
- 3.278
Чолисимо е машкоТемава е генг-бенг. 20 души на нејзе, а Чолисимо сама.![]()
Чолисимо е машкоТемава е генг-бенг. 20 души на нејзе, а Чолисимо сама.![]()
Ти бе циркузант еден кога ве ограбија вас квичеше ко пиче некое, тогаш оправдано бешеДај бе помири се со поразот и немој да досаѓаш.
Чист пенал е тоа,неможе ко балерини да пафтаат со рацете и после да се вадите со глупи изговори.
Земи ручек праи , пладне фати..
Стално кога играат Реал- Патетико.Генг бенг ти само на телевизија имаш видено пријателе
Автоматски споено мислење:
Од овој кадар баш ништо не се гледа, топката е веќе во воздух, над копачката, како можиш од ова видео да заклучиш дека има контакт жити се
Ко ќе ми пуштиш видео кај шо ја допира топката и му менува траекторија од ударот тогаш ќе ти признаам дека ја допира.Стално кога играат Реал- Патетико.
И сама знаеш дека ја допре два пати топката Алварез зш си тврдоглава.
Чолисимо е Чолисмо.Чолисимо е машко
Добро бе жено , сите квичеле од РеалТи бе циркузант еден кога ве ограбија вас квичеше ко пиче некое, тогаш оправдано беше
Како можи фан на екипа која е оштетена од Реал да ги брани не ми е јасно, нешто курето ви расти против женско дека се силите или шо е во прашање ?
Вервај ме еднаш на збор не само барај видео и докази.Ко ќе ми пуштиш видео кај шо ја допира топката и му менува траекторија од ударот тогаш ќе ти признаам дека ја допира.
Досега такво видео не излезе
Eден пенал, црвен картон и може теркот на секој двомеч да го смени.Мислим дека е се чисто и јасно. Нема потреба да се збори понатаму. Дајте прогнози за 1/4.
Арсенал - Реал - Артета ќе има доста поголеми шанси да пројде со Реал одколку Чоло за наредни 15 години. Мислам дека Артета е спремен да извади 1:0/0:0 резултат. Многу реално сценарио и не би ме чудело да пројдат. Звучи луди и смешно, ама искрено мислам дека имаат шанса, може им се мали во проценти шансите, ама нема да ги отпишам.
Барса - Дортмунд - мислим дека Барса комотно ќе пројде. Ми нема некој квалитет Борусија.
Баерн - Интер - тука се надевам дека Интер ќе пројде. Процентуално веројатно Баерн е во предност, ама не можам да верувам дека Комапни е некој фактор у Баерн. Очигледно уште ме пецка голот од 30 метри против Лестер.
ПСЖ - Астон Вила - не гледам свет кај што проаѓа Астон Вила.
Чолисмо со јајца и металска маица.Чолисимо е машко