UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета што не испаднаа, паѓаат во вода ваквите фори.

Види го бе каква гнасна ѓупска фаца е :uzi:
Да го шитнат Реал кај арапите и да го купат Исак ќе завршат работа и плус пари ќе им останат.

Прегледај го приврзокот 445966
Каков Исак какви цигани, доста е више од такви.

Овде Господ ја помрдна топката
Лаутаро гу згазна траву,а трава гу помрдна топку.
Види убаво.
Кур га боли господа за фудбал.

Не се прави сс силу слепа за руку на Кореу и за две ноге од ичера.

Лупни си два прста меѓу ноге и смири се.

Лаутаро гу згазна траву,а трава топку.
Види убаво.
Кур га боли господа за фудбал.

Не се прави сс с
Парво секој нормален човек знај дека парче од тревата можи да отскокни, тука топката НЕ МЕНУВА траекторија, не се поместува, не знам кај гледате поместување на топката

Штета што не испаднаа, паѓаат во вода ваквите фори.

Види го бе каква гнасна ѓупска фаца е :uzi:
Да го шитнат Реал кај арапите и да го купат Исак ќе завршат работа и плус пари ќе им останат.

Прегледај го приврзокот 445966

Е добро де, на крај им покажа на навивачите на Атлетико дека Реал има 15 титули во ЛШ, а тие 0.

Парво секој нормален човек знај дека парче од тревата можи да отскокни, тука топката НЕ МЕНУВА траекторија, не се поместува, не знам кај гледате поместување на топката
Тртешку на физичко играла ли си или десет девет како и да гу викасфа игру?
Дупла си е дупла,наравно дека може да гу смени траекторију.
Физику што си имала?
Седи кец.

Definitivno treba ova da bide ponistuvano, ama i da se povtori penalot, a ne da se racuna kako promasen penal, glupo pravilo e ova vakvo kakvo sto e sega definirano i najverojatno ke ja pretpri ovaa promena vo idnina.

Нема промена на траекторијата на топката, ако имало контакт топката не би имала толку висок лет а и брзина на движење.
Како процениле овие од ВАР за толку кратко време е мистерија.

ne e, ja pomrdna minorno pred da sutne, imas videa koi toa go potvrduvaat, ko ova na primer

mikroskopska e rabotava, totalno minimalno pomrduvanje ima na topkata, ama dovolno za da se racuna ova za double kick
Јас не гледам контакт со левата нога, не викам дека нема со сигурност туку на овие видеа досега не се гледа кристално чисто.
Многу судии аналитичари во Шпанија изјавија исто, дека засега овие видео материјали не се доволен показател дека имаше контакт.
Не сум само јас, има поделени мислења.

Јас не гледам контакт со левата нога, не викам дека нема со сигурност туку на овие видеа досега не се гледа кристално чисто.
Многу судии аналитичари во Шпанија изјавија исто, дека засега овие видео материјали не се доволен показател дека имаше контакт.
Не сум само јас, има поделени мислења.
pa topkata primeti kako minorno se pomesti malce, otkako stapna so levata noga tuka.

Со ова видео може да се одјавиме и да мислиме на Арсенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom