- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.664
- Поени од реакции
- 20.250
Ништо нема да биди јако, ќе јадат петарда Реал пак.Bi bilo jako Real - Barsa finale.
Da se ispozakolat.
Ништо нема да биди јако, ќе јадат петарда Реал пак.Bi bilo jako Real - Barsa finale.
Da se ispozakolat.
Еве и одблиску.![]()
4.6M views · 59K reactions | بە کوالێتی بەرز دیمەنەکە ببینن و بڕیار بدەن. ئەم ڤیدیۆیە هەموو شت یەکلادەکاتەوە. | By Yariga | Facebook
بە کوالێتی بەرز دیمەنەکە ببینن و بڕیار بدەن. ئەم ڤیدیۆیە هەموو شت یەکلادەکاتەوە.www.facebook.com
Овде апла се гледа дека ја чепна пред да шутне, нема што повеќе да се дискутира. Пред да ја закачи, ја чепнува со ногава што се лизга. Тоа е тоа.
That being said, мн брзо некако се донесе одлукава и не покажаа добар кадар у моментот. Да беше обратно сумњам дека ќе се донесеше али како и да е, исправна е, ијако и јас сакав Атлетико да пројде.
70 видеа ти постираа каде убаво се гледа. Башка ти објаснија дека е користена полуавтоматски офсајд технологијата. Таа технологија содржи И СЕНЗОРИ во топката.Нигде не реков дека малце ја гиба, јас велам дека не постои видео доказ шо прикажува дека 100% ја гибна топката, да отскокни топката од копачката, да смени правец.
Сите кадри се исти, не се гледа јасно контактот, топката е до копачката, дали има контакт останува на проценка
Од сликава само би заклучил дека чорапите ти се језиви.Топката нема сензори немој да измислуваш, кажи ми овде дали ја гибам патиката, еве ти просто сликовито шо сакам да ти доловам цело време
Прегледај го приврзокот 445964
Чорапите се поскапи од цел аутфит твој, не ја менувај тематаОд сликава само би заклучил дека чорапите ти се језиви.
Оо Стефи Карлеуша смири се.Чорапите се поскапи од цел аутфит твој, не ја менувај темата![]()
Ти гарант некој чорапчиња педерски носиш со спанџ Боб, гарантирам со главаОо Стефи Карлеуша смири се.
И авокадоТи гарант некој чорапчиња педерски носиш со спанџ Боб, гарантирам со глава
Де дај од подалеку, да видиме положба на нога.Топката нема сензори немој да измислуваш, кажи ми овде дали ја гибам патиката, еве ти просто сликовито шо сакам да ти доловам цело време
Види и комбинација, ова навистина само Ромите од Баиро можат да го носат цццТопката нема сензори немој да измислуваш, кажи ми овде дали ја гибам патиката, еве ти просто сликовито шо сакам да ти доловам цело време