Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Т-Биџонс ќе се појави секако. Да ја носи сурлата на Зурлата.
Како да се бориш против Т-Биџонс?
Не се бориш, мочаш и правиш краток спој.
...стварно, јас не прочитав никаде некој да каже т.е. да напише „Палчо е невин“, ако мислиш тоа дека се пишувало дека „нема цврсти докази“ и се одоговлечува нешто што самите институции рекле само да го екстрадиратт од Турција „готово“, тогаш ОК, едно да се суди според видливи докази, друго да се суди со „можеби„, „изгледа“,Стварно бе кај пропаднаа сите тие што тврдеа дека Палчо е невин? Ги нема веќе со месеци на темава.
Ти си олицетворение на политичката елита. Немаат срам, а немаш ни ти! Како бе не ти е срам!?? Иди сокриј се негде. Куп глупости изнапиша претходно и ги бранеше со тие глупи твои тези (посебно Палчо психопатот), па сега ги вртиш работите. Не знам како не ти ставиле бан некој, квази-сејзнако, вечити експерт во сите теми. Како те трпат дома не ми е јасно......стварно, јас не прочитав никаде некој да каже т.е. да напише „Палчо е невин“, ако мислиш тоа дека се пишувало дека „нема цврсти докази“ и се одоговлечува нешто што самите институции рекле само да го екстрадиратт од Турција „готово“, тогаш ОК, едно да се суди според видливи докази, друго да се суди со „можеби„, „изгледа“,
...ајде бе бате, ти кој „не си“ од политичка елита (мислиш не те читам) кога веќе осудуваш, покажи каде „бранев“ ? толку од правни судски процедури, без докази и тоа цврсти не може бре да судиш со „можеби“, „изгледа“ нели ти е јасно што значи „право“ ? ние пишуваме мислење тука за судски процес на прво исчезнато, па убиено лице, не пишуваме каков карактер сум јас или како е по моја дома, па уште бан да добијам? а тебе цвеќе да ти се даде за прекрасните реченици за моите дома...невидена работа!Ми се поврати читајќи ги исказиве. Мислиш вакви ликови само во Америка има. Штета што нема смртна казна за вакви како Палчо.
Ти си олицетворение на политичката елита. Немаат срам, а немаш ни ти! Како бе не ти е срам!?? Иди сокриј се негде. Куп глупости изнапиша претходно и ги бранеше со тие глупи твои тези (посебно Палчо психопатот), па сега ги вртиш работите. Не знам како не ти ставиле бан некој, квази-сејзнако, вечити експерт во сите теми. Како те трпат дома не ми е јасно...
Сега и експерт по право стана....ајде бе бате, ти кој „не си“ од политичка елита (мислиш не те читам) кога веќе осудуваш, покажи каде „бранев“ ? толку од правни судски процедури, без докази и тоа цврсти не може бре да судиш со „можеби“, „изгледа“ нели ти е јасно што значи „право“ ? ние пишуваме мислење тука за судски процес на прво исчезнато, па убиено лице, не пишуваме каков карактер сум јас или како е по моја дома, па уште бан да добијам? а тебе цвеќе да ти се даде за прекрасните реченици за моите дома...невидена работа!
...држи се за темата!Сега и експерт по право стана.
Покрај медицина, надри медицина, фотографија, филм, политика, политички слики, влада, тенис, фудбал, мода, кошарка, блам држава, криминологија, гео политика и последно АИ.
Се нешто во Економија мислам ти фали во албумот.
сигурно гледала поткасти го препознала по гласоДржи вода тоа дeка барале откуп.. Можда Вања го познала Палчо па морал да ја убие.