ИТ фирми и пракси во Скопје

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.861
Поени од реакции
10.705
Кој му се тие 3 мултимилионски компании? Brainster сигурно не е една од нив :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

+ Today, he’s a key employee in one of our companies. А, тој key role е уствари како и сите нормални што работат за плата, Lecturer во Brainster.
Мултимилионски во денари можеби. :D

Член од
16 мај 2016
Мислења
461
Поени од реакции
621
Кој му се тие 3 мултимилионски компании? Brainster сигурно не е една од нив :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

+ Today, he’s a key employee in one of our companies. А, тој key role е уствари како и сите нормални што работат за плата, Lecturer во Brainster.
Brainster, Brainster Next и NU College.
Другите компании (Laikа, colony) пропаднаа.

Член од
30 август 2024
Мислења
200
Поени од реакции
875
Ми излезе огласов па да споделам и тука... Сепак „ИТ“ сектор е.

Каде е границата кога станува збор за „маркетинг“? Што се бара? Графика, веб, анализа...? Последниве 5+ години веќе сите огласи кога имаат маркетинг во насловот се сведуваат на ова.

Се бара Вордпрес, се бара дизајн и графика, видео едитирање, контент/текстови, анализи, рекламирање итн итн итн. Успат да не ни почнуваме што се случува кога работиш во канцеларија со колеги/колешки кои секогаш имаат нешто проблем.

Не ми треба работа ама ќе им аплицирам. Се надевам ќе ми се јави некој само за да им кажам кога ќе ме прашаат за плата, барам 200.000.

Screenshot_2.png

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.247
Поени од реакции
1.318
Убаво пиша некој погоре, дајте да ги игнорираме овие копачиве во ИТ секторот, нема потреба да ги промовираме тука.
Ми излезе огласов па да споделам и тука... Сепак „ИТ“ сектор е.

Каде е границата кога станува збор за „маркетинг“? Што се бара? Графика, веб, анализа...? Последниве 5+ години веќе сите огласи кога имаат маркетинг во насловот се сведуваат на ова.

Се бара Вордпрес, се бара дизајн и графика, видео едитирање, контент/текстови, анализи, рекламирање итн итн итн. Успат да не ни почнуваме што се случува кога работиш во канцеларија со колеги/колешки кои секогаш имаат нешто проблем.

Не ми треба работа ама ќе им аплицирам. Се надевам ќе ми се јави некој само за да им кажам кога ќе ме прашаат за плата, барам 200.000.

Прегледај го приврзокот 445649
Огласов е како дечкото во другата тема што бара Ангулар девелопер што знае SQL, NOSQL, .NET, Redis, Messaging итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom