Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе пуштат пак.Пуштиле оглас пред 6 саати, 13 апликанти и си го нашле новиот колега. А не како вас по 2 години интервјуа да правите
Прегледај го приврзокот 463376
Иначе за чудо денес си го најдовме и ние новиот колега. И тоа не е ни сениор (3 - 4 год искуство), нема завршено технички факултет, ама огромна желба за учење нови ствари и желба за дискусија на секое прашање што му го нафрлив, дури и кога не го знаеше одговорот. Нешто што им фали на 90% од "сениориве", а и имаше кликер, дури и кога не знаеше како, ја знаеше насоката во која треба да се оди. Така да кога некој ми настапува со: Ја ова, ја она, ја 20 години искуство, ја у фирма од 5000 луѓе не е никаков показател дека се работи за способен човек, туку е баш ред флег.Ovde 10 pati ko da go gleam oglasot, da ne gi jadat tamu.Пуштиле оглас пред 6 саати, 13 апликанти и си го нашле новиот колега. А не како вас по 2 години интервјуа да правите
Тешки ропаци се овие. Ставаат цело време огласи, а бројот на вработени ист. Изгледа утнале некоја буква и пак ќе го пуштат огласотПуштиле оглас пред 6 саати, 13 апликанти и си го нашле новиот колега. А не како вас по 2 години интервјуа да правите