Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    748
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.897
Поени од реакции
8.487
Не најјак ми е македонецот со жуто на гаќите напред несмените 5 дена како се загрижи за дрескодот ко пресудна работа вчера. На погреб иде со љиљакова хавајка на свадба у фармерки и шпедитерска шуља на кратки, битно се увреди од облеката на Зеленски у овалната соба. Иииизвиини Стојане, богу на дрескодот.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.432
Поени од реакции
43.270
Не најјак ми е македонецот со жуто на гаќите напред несмените 5 дена како се загрижи за дрескодот ко пресудна работа вчера. На погреб иде со љиљакова хавајка на свадба у фармерки и шпедитерска шуља на кратки, битно се увреди од облеката на Зеленски у овалната соба. Иииизвиини Стојане, богу на дрескодот.
па кој претседател иде у тренерки во белата куќа на Пенсилванија 1600, Вашингтон, САД?

Член од
14 октомври 2021
Мислења
116
Поени од реакции
236
Америка до вчера ги поддржаваше, сега им го прцна.. како и на сите досега.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.838
Поени од реакции
17.061

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.517
Поени од реакции
24.302
Напротив другар, очекувано ми е. Цела историја од предавници си страдаме, зошто сега нешто би се сменило?
Nemozis samo taka da gledas na rabotite druze klintone.
Ako zaprinetis tuka na forumot, so cesni isklucoci pro ukrainski (ajde proamerikanski) bea bezmalku istite sto bea prosarenikurtonski tuka, proseverdjanski plus malcinstvata i bugarstanata ( tie ne gi ni racunam vo malcinstvo). Sigurno ima pricina zosto e toa taka, a voedno i ti go dava odgovorot okolu predavnucite ;)

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.822
Поени од реакции
8.663
Америка до вчера ги поддржаваше, сега им го прцна.. како и на сите досега.
Сакаш да кажеш Америка ги подржуваше додека беше Бајден? Трамп и неговата свита со ништо не даде знак дека ги подржува. Дури и за време на кампањата, јасно беше дека до 20 Јануари ќе секне помошта.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.897
Поени од реакции
8.487
па кој претседател иде у тренерки во белата куќа на Пенсилванија 1600, Вашингтон, САД?
Извини Ронка еве тебе ќе те праша претседател 3 години у војна со Русија, како да се облече у чувена овална соба небаре со гол кур влегол Исус кај што го родила Марија.

Член од
21 септември 2011
Мислења
715
Поени од реакции
2.211
Таман беше облечен.
Како сакаш да биде облечен кога земјата му гори и гине народ !
Да не сакаш со најнова креација од Версаче, Реј бан наочара, Ролекс часовник, пура и плех музика да влезе во Белата куќа?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.470
Поени од реакции
31.010
Извини Ронка еве тебе ќе те праша претседател 3 години у војна со Русија, како да се облече у чувена овална соба небаре со гол кур влегол Исус кај што го родила Марија.
Asad bese vo vojna poveke od 10 godini, sekogas vo javnost se pojavuvase vo kostim.
Zelenski e podprosecen glumec sho mislese ke go izlaze cel svet deka ako oblece trenerka i cismi ke mislime deka on e topovsko meso na frontot.
Barem mene ne.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.765
Поени од реакции
4.277
Asad bese vo vojna poveke od 10 godini, sekogas vo javnost se pojavuvase vo kostim.
Што се фативте за најмалку важната работа, зелениот џемпер е дел од стајлингот од старт на актерот Слава Кокаину. Трамп испадна поголем патриот што сака да се зачува барем нешто од Украина, да не изгинат уште стотиции илјади млади Украинци да има државата барем некаква иднина а не пола да изгинат и бидат инвалиди, останатите да избегаат заедно со женското население низ Европа.

Мислам јасна му е поентата вчера ќе ја прекине воена подршка, не за џабе на Стармер му рече можете сами против Русија ? Е сега Европа сама ќе финансира војна против Русија, таман како кец на десетка му дојде ова на Трамп и неговите партнери низ Европа да сменат уште некој еу кловн како Макрон кога ќе зголемат % од бдп на воена подршка за Украина а дома пукаат по сите шавови..

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.897
Поени од реакции
8.487
Zelenski e podprosecen glumec sho mislese ke go izlaze cel svet deka ako oblece trenerka i cismi ke mislime deka on e topovsko meso na frontot.
Ги спореди Асад и Зеленски? Асад што кидна ко пичка прва прилика кога му дојде сериозна закана? Тој Асад? Е алал вера на скапите одела со крвави пари украдени од народот. Асад бе ми рече…терорист што им еба матер на своите што му беа опозиција. Малце ви е со овој памет се што ви се случува.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.765
Поени од реакции
4.277
Ги спореди Асад и Зеленски? Асад што кидна ко пичка прва прилика кога му дојде сериозна закана? Тој Асад? Е алал вера на скапите одела со крвави пари украдени од народот. Асад бе ми рече…терорист што им еба матер на своите што му беа опозиција. Малце ви е со овој памет се што ви се случува.
Во право си грев е да го споредуваш Зеленски со Асад, треба со Џоулани оној терористот од ХТС тој смени триста илјади фракции дресови додека дојде на власт и облече костим. Асад барем имаше сенс виде дека не сака да се бори народот и се повлече во прав момент да не гинат уште илјадници Сиријци, за разлика од него Зеленски до крај ќе ги брка влече по улици и праќа на фронт неговите.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.897
Поени од реакции
8.487
Во право си грев е да го споредуваш Зеленски со Асад, треба со Џоулани оној терористот од ХТС тој смени триста илјади фракции дресови додека дојде на власт и облече костим. Асад барем имаше сенс виде дека не сака да се бори народот и се повлече во прав момент да не гинат уште илјадници Сиријци, за разлика од него Зеленски до крај ќе ги брка влече по улици и праќа на фронт неговите.
Да да секако.

Kajgana Shop

На врв Bottom