Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Не турај гузицу куде што се мерив ку*ови, тeбе барем лко можу да ти скршу ноге на фудбал на наредну Кајгану собиранку. :pos:
Нема потреба,сам ќе си ја скрши бабанот со тој селски шут со пуна.

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
aeaeee ne se ligavete sea ko gmizavci so rakii makii dogovorete ferka iscukajte se, viknete krug da napraime i site pocituvaci na Only the strong, da ja rekreirame scenava so site adeti i da se kladime, ilz bogznae kolku ke natovari na hot ice, ke si rece ne moze da e ovoj topol led, a da e slab, zasto obicno ledot koga e topol se topi, a ovoj e cvrst kako karpa, i aaaajt u picku mater nemojte ko down i castiel koga se dogovaraa kaj taa benziskata na koja apsolutno nikad ne se najdoa da se mlatat dzabe ja barav na google maps.

Posle toa pijte rakija kolku sakate.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
807
Поени од реакции
2.614
aeaeee ne se ligavete sea ko gmizavci so rakii makii dogovorete ferka iscukajte se, viknete krug da napraime i site pocituvaci na Only the strong, da ja rekreirame scenava so site adeti i da se kladime, ilz bogznae kolku ke natovari na hot ice, ke si rece ne moze da e ovoj topol led, a da e slab, zasto obicno ledot koga e topol se topi, a ovoj e cvrst kako karpa, i aaaajt u picku mater nemojte ko down i castiel koga se dogovaraa kaj taa benziskata na koja apsolutno nikad ne se najdoa da se mlatat dzabe ja barav na google maps.

Кладење налик ова

Член од
19 март 2013
Мислења
3.403
Поени од реакции
5.078
Ништо од сезонава во ПЛ чим се договараат ферки, Салах маме изеба.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.824
Поени од реакции
12.257

images.jpeg

Или можеби fight club?

@Tyler Durden што викаш?

Oops the first rule.....:unsure:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.767
Поени од реакции
8.533
На вас кур ладило ќе ви правиме.:D
Види, бар ти знаеш што викав у Куманово! Ебаја сам, ама ако никој не знае, како да не сам.
Такој и с'с вас, ако не се чуе и види, за чур ви е ферка. Важно е што народ ќе каже!

Член од
1 јануари 2025
Мислења
97
Поени од реакции
277
Види, бар ти знаеш што викав у Куманово! Ебаја сам, ама ако никој не знае, како да не сам.
Такој и с'с вас, ако не се чуе и види, за чур ви е ферка. Важно е што народ ќе каже!
Абе ви поголеми женчиња и од Византијца да сте биле овде. Види богати, они да виделе, чуле. Свет орбитира около вас кајгану експерти. Ми ќе се разберемо како ќе де разберемо а ви како стрине на чешму ќе мора да најдете бољу занимацију.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.767
Поени од реакции
8.533

Член од
1 јануари 2025
Мислења
97
Поени од реакции
277
Касну малко сга случајно отвори.
Еве ако не можете да се најдете ја се пријавују да ве запознам пошто ве знам и двоица :D
Понуде инбокс :cool::ROFLMAO:
Знае ме и он ама ме забравија, нема везе, културно ќе се преставу. :D
Затој и му кажа дека не се крију и дека на форум ме знаев кој сам, мене ме чуди што он има против мене сас тој пасив агресив пичлемско однесување, тој ме занима да исправљамо криве дрине ако е вољан, ако не, жив здрав. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom