Данте кога ќе види табела дека Челзи не е испод 14то место.
Можда, али на крај на сезоната кога нема да играте Европа како и нас.Данте кога ќе види табела дека Челзи не е испод 14то место.
Од пеналот за Евертон што не го досудија.Може некој да ми каже од кај почна закачкава, некако не и го гледам зачетокот![]()
Веројатно од тука некаде:Може некој да ми каже од кај почна закачкава, некако не и го гледам зачетокот![]()
Да го цитирам Васко Тодоров.Веројатно од тука некаде:
А ако сакаме да идеме уште подлабоко би рекол некаде уште од почетокот на 11ти век кога Куманите влегувале во Македонија да пљачкаат, и го основале овој пресмешен град.![]()
Од пеналот за Евертон што не го досудија.![]()
Нема врска со ова, си имаме историја и од претходно кај се меша кај не му е место и глуми нешто а нити сум го цитирал ни ништо, затоа и го прозвав, затоа и се потресе. Како и да е, ќе има прилика да се покаже.Веројатно од тука некаде:
А ако сакаме да идеме уште подлабоко би рекол некаде уште од почетокот на 11ти век кога Куманите влегувале во Македонија да пљачкаат, и го основале овој пресмешен град.![]()
На вас кур ладило ќе ви правиме.Снимајте не бидете путки.![]()
Не турај гузицу куде што се мерив ку*ови, тeбе барем лко можу да ти скршу ноге на фудбал на наредну Кајгану собиранку.Снимајте не бидете путки.![]()