- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 85
- Поени од реакции
- 232
Samo ke ti kazam deka tatko mi beshe gore i bea site na nishan i samo se cekashe zeleno svetlo od golemi sili i da se zavrsese so toa divo pleme i rak na drzavata 20 godini podocna. Nikakva nespremnost tuku bas naprotiv se beshe sprovedeno maksinalno efektivno i za pocit a ne gomnojadci i komunjari kako tebe za 10e dnevnica da omalovazuvaat.... да си поќутам ќе биде подоброрезил невиден пола од полицајците кои претходно спиеја по станици се пишуваа како болни, а пола од резервистите за некое париче отидоа во резерва. Волците како еден баталјон беа преморени доколку војната се разгореше во гостиварско-кичевско-струшкиот регион не знам дали ќе имавме доволно жива сила да го покрие тој регион. Се вмешаа не велам не во моја корист е да бидеме победници но не е се така розево
За Арачиново има 2 варијанти или некој поголем ја забавувал акцијата на македонските бранители или како што некои тврдат не биле спремни полицајците да гинат за селото. Познавајќи го нашиот менталитет вистината е некаде на средина.
Ајде сега да им се извиниме на форумашите, сепак ова е тема за Украина.
Izgubi se od forumov.