Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.438
- Поени од реакции
- 28.732
И оваа Мила Царовска а и сличните нејзини колеги од изродничката СДС-фриковска беа и останаа нечии агенти, погледнете кога беше министер за образование што промовираше пред деца и младина, мене да ме прашуваат јас оваа чистачка на тоалети у Министерство за образование не би ја примил, затоа и државата ни личи на нечија колонија со која секој си игра мајтап и си прави експерименти!
Кои гнасотии,за пари спремни да перат мозоци на мали деца.Затоа и го мразеле Трамп затоа шо знаеја дека ќе им го секни изворот.Вакви крлежи има низ цел свет.
Многу пробале до сега да го класифицираат Је, не знам зошто мислеше ти ќе му ја пробиеш енигмата поради која се впишува како билионер.Не знам дали за овде, мултикултурализмот, политика, ЧДА…
Предлагам сега ние редовно бањатите вмровци да ги сексаме еднаш неделно овие феминистки, после сексот на масиче ќе им оставаме по некое стотче( во денари) и така они ќе се издржаваат
Ma kaki 100ce kaki bakraci, treba da gi seksame i stap da im udrime i na kraj oni da ni platat za uslugataПредлагам сега ние редовно бањатите вмровци да ги сексаме еднаш неделно овие феминистки, после сексот на масиче ќе им оставаме по некое стотче( во денари) и така они ќе се издржаваат![]()
Ако после ова шо им се дешава со оркиве од исток Германциве не гласаат за AfD нека не очекуваат работите да им одат на подобро.Кога оркиве ќе станат мнозинство е тогаш ќе сватат ама многу касно!Пак се каурите криви.
Абе земи депортирај ги сите назад од кај што дошле па нека цвичат колку сакаат.
Прегледај го приврзокот 443319
Јас искрено навивам да не им победат. Сигурен сум дека блиску ќе бидат со гласови лево/десно, ама сакам да изгубат. Сакам да им земат уште толку замав и сила цел тој шлајм што го примија и у наредни 2/3 години да им распаднат цел систем, да им ја ебат цела култура и вредности.Ако после ова шо им се дешава со оркиве од исток Германциве не гласаат за AfD нека не очекуваат работите да им одат на подобро.Кога оркиве ќе станат мнозинство е тогаш ќе сватат ама многу касно!
Најточен коментар, браво што си го сфатил ова навреме, орките донекаде и глумат дека се мирни и цивилизирани ама тоа е само кога се малцинство, ако тие преземат и станат мнозинство е тогаш другите го ебале ежот што и ќе се случи наскоро со Европа ако не се преземат драстични мерки а една од тие е буткање од власт на левичарските неморални испрдоци и хипициАко после ова шо им се дешава со оркиве од исток Германциве не гласаат за AfD нека не очекуваат работите да им одат на подобро.Кога оркиве ќе станат мнозинство е тогаш ќе сватат ама многу касно!
Ова е уште доказ пар-екселанс дека во САД (и не само таму) има организации и институции кои се манипулативни и со скриени агенди!!Трамп цела мрежа ќе им ја демонтира и во Америка и глобално. Овие глумеле владина институција а уствари биле потрчковци на сорос низ цел свет.
Проблемот е шо во тој случај и за нас последиците ќе се многу лоши.Замисли ја цела западна Европа исламска.Дури тогаш оркиве кај нас ќе не збришат.И мене Европската ароганција и надменост ме нервира.Ама другава опција е далеку е поопасна за нас.Овие пак нео-либераливе се толку глупи и со испрани мозоци просто да не ти се верува.Јас искрено навивам да не им победат. Сигурен сум дека блиску ќе бидат со гласови лево/десно, ама сакам да изгубат. Сакам да им земат уште толку замав и сила цел тој шлајм што го примија и у наредни 2/3 години да им распаднат цел систем, да им ја ебат цела култура и вредности.
Цел тој „западен свет“ со понижување не гледаше со години. Ние бевме трет свет за нив, не им бевме доволно европејци. Така да... колку и да ми е искрено жал што им гинат или се повредуваат/силуваат тотално невини жртви... самите како нација и народ и култура, си ги земаа кај нив. #RefugesWelcome