Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
7 март 2009
Мислења
1.169
Поени од реакции
843
И оваа Мила Царовска а и сличните нејзини колеги од изродничката СДС-фриковска беа и останаа нечии агенти, погледнете кога беше министер за образование што промовираше пред деца и младина, мене да ме прашуваат јас оваа чистачка на тоалети у Министерство за образование не би ја примил, затоа и државата ни личи на нечија колонија со која секој си игра мајтап и си прави експерименти!
СДС-Мила Царовска со фриковите.jpg

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.438
Поени од реакции
28.732
Не знам за каде е сликава од толку што е нереална. Дали за овде, мултикултурализмот, политика, ЧДА..
Човеков филмот си го вози до крај. "Дипломирал" уметност како идолот.:pos:

Screenshot_20250212_050613_Instagram.jpg

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.165
Поени од реакции
37.741
Рака на срце, мора да признаеме дека во секое зло може да има и нешто добро. Еве на пример, во целиот овој woke-еризам, кој не би сакал да има ваква учителка:
1739361646029.png

Се кладам дека сите машки ќе учат ко луди за петка кај неа. :pos: „Седи Трпе, петка, дојди после на само да те излижам.“ :pos::pos::pos:

Член од
30 октомври 2022
Мислења
744
Поени од реакции
1.940

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
Не знам дали за овде, мултикултурализмот, политика, ЧДА…
Многу пробале до сега да го класифицираат Је, не знам зошто мислеше ти ќе му ја пробиеш енигмата поради која се впишува како билионер. :D

Му затвориле сајтот поради свастика па сега, со десницата у подем, кој купил таков лимитед натенимоуравејлбл мрч ќе му вреди милиони. А ти види дата пред да одлепи Је-то шо гуглав да си купам, 20 евра папучи до продавница:

IMG_1567.jpeg

IMG_1566.jpeg

Laaaaaaa la la wait till i get my money right

Член од
7 март 2009
Мислења
1.169
Поени од реакции
843
Предлагам сега ние редовно бањатите вмровци да ги сексаме еднаш неделно овие феминистки, после сексот на масиче ќе им оставаме по некое стотче( во денари) и така они ќе се издржаваат :pos:

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.721
Поени од реакции
4.655
Предлагам сега ние редовно бањатите вмровци да ги сексаме еднаш неделно овие феминистки, после сексот на масиче ќе им оставаме по некое стотче( во денари) и така они ќе се издржаваат :pos:
Ma kaki 100ce kaki bakraci, treba da gi seksame i stap da im udrime i na kraj oni da ni platat za uslugata

Член од
30 октомври 2022
Мислења
744
Поени од реакции
1.940
Пак се каурите криви.
Абе земи депортирај ги сите назад од кај што дошле па нека цвичат колку сакаат.

Прегледај го приврзокот 443319
Ако после ова шо им се дешава со оркиве од исток Германциве не гласаат за AfD нека не очекуваат работите да им одат на подобро.Кога оркиве ќе станат мнозинство е тогаш ќе сватат ама многу касно!

Член од
30 август 2024
Мислења
161
Поени од реакции
741
Ако после ова шо им се дешава со оркиве од исток Германциве не гласаат за AfD нека не очекуваат работите да им одат на подобро.Кога оркиве ќе станат мнозинство е тогаш ќе сватат ама многу касно!
Јас искрено навивам да не им победат. Сигурен сум дека блиску ќе бидат со гласови лево/десно, ама сакам да изгубат. Сакам да им земат уште толку замав и сила цел тој шлајм што го примија и у наредни 2/3 години да им распаднат цел систем, да им ја ебат цела култура и вредности.

Цел тој „западен свет“ со понижување не гледаше со години. Ние бевме трет свет за нив, не им бевме доволно европејци. Така да... колку и да ми е искрено жал што им гинат или се повредуваат/силуваат тотално невини жртви... самите како нација и народ и култура, си ги земаа кај нив. #RefugesWelcome

Член од
7 март 2009
Мислења
1.169
Поени од реакции
843
Најточен коментар, браво што си го сфатил ова навреме, орките донекаде и глумат дека се мирни и цивилизирани ама тоа е само кога се малцинство, ако тие преземат и станат мнозинство е тогаш другите го ебале ежот што и ќе се случи наскоро со Европа ако не се преземат драстични мерки а една од тие е буткање од власт на левичарските неморални испрдоци и хипици
Автоматски споено мислење:

Трамп цела мрежа ќе им ја демонтира и во Америка и глобално. Овие глумеле владина институција а уствари биле потрчковци на сорос низ цел свет.

Ова е уште доказ пар-екселанс дека во САД (и не само таму) има организации и институции кои се манипулативни и со скриени агенди!!

Последно уредено:
Член од
30 октомври 2022
Мислења
744
Поени од реакции
1.940
Јас искрено навивам да не им победат. Сигурен сум дека блиску ќе бидат со гласови лево/десно, ама сакам да изгубат. Сакам да им земат уште толку замав и сила цел тој шлајм што го примија и у наредни 2/3 години да им распаднат цел систем, да им ја ебат цела култура и вредности.

Цел тој „западен свет“ со понижување не гледаше со години. Ние бевме трет свет за нив, не им бевме доволно европејци. Така да... колку и да ми е искрено жал што им гинат или се повредуваат/силуваат тотално невини жртви... самите како нација и народ и култура, си ги земаа кај нив. #RefugesWelcome
Проблемот е шо во тој случај и за нас последиците ќе се многу лоши.Замисли ја цела западна Европа исламска.Дури тогаш оркиве кај нас ќе не збришат.И мене Европската ароганција и надменост ме нервира.Ама другава опција е далеку е поопасна за нас.Овие пак нео-либераливе се толку глупи и со испрани мозоци просто да не ти се верува.

Kajgana Shop

На врв Bottom