Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум за тоа да одат чекор понапред и следниот пат авионот да биде целосно произведен од жени.
Јас сум за тоа да одат уште чекор понапред и следниот пат минералите за аеро-материјалите употребени за производство на авионот да бидат копани од жени.

Јас сум за тоа да одат уште чекор понапред и следниот пат минералите за аеро-материјалите употребени за производство на авионот да бидат копани од жени.
Тоа би било следна фаза. Јас сум за.
Време е за таква кампања.

Еј извини не можи така, Equal Rights Movement/Feminism се борат само за работи во климатизирани простории o_O

Морам да те цитирам овде друже затоа што за денес ова ми е воук на денот. Да предпоставам сигурно истиот тој менаџмент сере дека сите имаат право на слобода на говорот и никој не смее никого да го цензурира.
Не, случајно некој од вработените во фирмата видел дека тресам зелени за комунизам и евреите на Twitter (X), па со трчање ме пријавил до top-management, и така. o_O

Big W i big L во исто време

Нели Илон имаше некоја изјава дека сите што ќе добијат откази и слично поради твитови на Х ќе добијат одбрана на суд на трошок на Х?
Или дека Евреи се во прашање па не важи?

Морам да те цитирам овде друже затоа што за денес ова ми е воук на денот. Да предпоставам сигурно истиот тој менаџмент сере дека сите имаат право на слобода на говорот и никој не смее никого да го цензурира.

Или пак има пљукано во кафиња и го виделе :icon_lol:

Германска фирма со интернационален сетап, секакви ртки имаше - индијци, италјанци, евреи, американци, руси, белоруси, украинци итн. Во последно пробуваа "DEI" агенда да вметнуваат пасивно и ни праќаја анонимни анкети на Slack, и имаше доста прашања поврзани со тоа "Do you think our company is diverse enough" type of shit.

Германска фирма со интернационален сетап, секакви ртки имаше - индијци, италјанци, евреи, американци, руси, белоруси, украинци итн. Во последно пробуваа "DEI" агенда да вметнуваат пасивно и ни праќаја анонимни анкети на Slack, и имаше доста прашања поврзани со тоа "Do you think our company is diverse enough" type of shit.
Ко да знаев дека само на папир глумеле слобода на говор. Вакви смрадови од авион се приметуваат.

Материјал за давање на познати и други што не можат да искочат од филмот за глумење политичка коректност:

Авионот вчера што се сруши во Торонто бил на компанија која била опседната со тоа целосно да нема мажи во екипажот, немало потреба од токсична машкост. :icon_lol:

Авионот не се сруши, се преврти, и пилотите ако се жени ги спасија сите патници.

Последно уредено:
Авионот не се сруши, се преврти, и пилотите ако се жени ги спасија сите патници.
Па само жена може да сврти авион на кров и друга да каже дека авионот не се срушил.

Тие единствено можат да спасат некоја тепсија со кифли да не се загори во рерна

Материјал за давање на познати и други што не можат да искочат од филмот за глумење политичка коректност:

Еве уште еден материјал, овие преваранти со хормонален дисбаланс почнаа да плачат по тик-ток како Трамп им ги рушел правата?!? За какви права зборат овие кога они се најголемите манипулатори, овој е роден како маж и меѓу нозете има пенис а тука глуми жена, ќе може да влегува во женски тоалети и збори за нарушени права оти во новиот пасош по наредба на Трамп му пишувало дека е маж?!
Кои фрикови, за среќа Трамп победи на изборите, еве го линкот од тик-ток >>

Па само жена може да сврти авион на кров и друга да каже дека авионот не се срушил.
Само маж може намерно да слета авион во згради или планини :toe:

Само маж може намерно да слета авион во згради или планини :toe:

i gordi sme na toa... ako veke pravime nesto pravime so umisla i muda ne od neznaenje piknati na funkcija radi woke kriteriumi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom