Јасно ми е за целите, ама си дојден до полусезона кај што имаш реални шанси да освоиш ПЛ, а притоа остануваш без Сака на одреден период, остануваш исто и без Хесус до крај на сезона и притоа имаш некој проблем да реализираш во одредени утакмици против послаби противници и место да гураш приказна за Исаци, Шешковци и да пуштат понуда за Воткинс У последни денови, а знаеш дека истата ќе ти ја одбијат е лудост. Дај сезоната е во тек пушти позајмица за некој шпиц шо може да ти заврши работа до крај на сезона и тоа е тоа.
Сега причата дека газдите ова она. Газдите дадоја пари за Мерино и Калафиори, пред две години ви го зедоја Рајс за 100 милиони и сега не можеш да ми кажеш дека не си можел да донесеш некој напаѓач. Плус, знаеш дека од лани постои некој проблем со реализацијата. Глупости искрено. Ако памтам лани, Сака цела сезона секоја трета утакмица имаше некој проблем со ситни повреди, ама играше... е сега дали беше фолирање од Артета дека е повреден или сварно имаше проблеми не знам, пошто очигледно типот сака да биде мистериозен и да манипулира. Имате јак голман, одлична одбрана, средината вие е перфектна и кој ќе доеш до напад малце штуро освен Сака... Не ме јеби од сите можни офанзивци го земате Стерлиг. Очекуем летово да го земте Жота од нас и пак по старо.