Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
Премногу пари имаат потрошено Арсенал , џабе се бунат навивачите нивни. Клоп со помал нет спенд направи тим што освои се, и успеа да го реконструира за сега Слот да има одлична основа. Малку да покажат амбиција ФСГ летово со едно 70-80 милиони + пари од продажби пак ќе направи Ливерпул страшен тим.

Член од
3 декември 2014
Мислења
401
Поени од реакции
311
Премногу пари имаат потрошено Арсенал , џабе се бунат навивачите нивни. Клоп со помал нет спенд направи тим што освои се, и успеа да го реконструира за сега Слот да има одлична основа. Малку да покажат амбиција ФСГ летово со едно 70-80 милиони + пари од продажби пак ќе направи Ливерпул страшен тим.
Прво да видиме како ќе ги изменаџираат ситуацииве со ВВД ,Салах и ТАА овие им се главни играчи минативе години ако дозволат да заминат за без пари ни 200м не можат да ги заменат ама ќе видиме тоа летниов период.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.307
Поени од реакции
4.958
Арсенал живее уште , само со кој тим...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Мерино ќе игра шпиц до крај на сезона, ќе има преобразба ко Мичу од Свонси кога го купија ко АМ ама го играа ЦФ.:D
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: Syn

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.402
Abe ne ja gledav ama da im ebam se.
Dali se prima u 98min gol se po spisok.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.402
Не најискрено уткамиците у гости против Евертон и Јунајтед(било каде), барем еднаш у сезона, место кај што се испуштаат поени у најдобар случај 2 само.
Па да им ебам се 4+ прдолжува се игра 112 минути... и тие сељаците место 12 у одбрана пуштаат јебен Траковски гол да им даде.
Едино шо може да ни ја освои титулата се повредите на Арсенал и инаетот на Артета. Може претерувам, ама вакви текми се титула битни бе мајмуни едни.
Автоматски споено мислење:

П.С и после некој ќе ми кажува среќа така не размислувале Ливерпул и сл... абе од секаде да испаднат уште утре... само Премиер лига и тоа е тоа. Какви црни триплети и слични глупости дајте ја ПЛ и наредни 10 години не гледам фудбал.

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.207
Поени од реакции
2.333
Арсенал се лузерски тим, нема шанси титула да земат... џабе се нервирате.
Ние сме од господ казнети да навиваме за нив и тоа е тоа јбг.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
Ги одра Оливер вчера ко мачки. :pos: Досуди непостоечки фаул од кој примија гол, не покажа чист втор жолт на Гана, и на крај продолжи повеќе од што требаше.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.649
Поени од реакции
2.046
Ги одра Оливер вчера ко мачки. :pos: Досуди непостоечки фаул од кој примија гол, не покажа чист втор жолт на Гана, и на крај продолжи повеќе од што требаше.
И Вар како да ги одра исто.3 агли покажаа и на сите изгледаше Докуре дека е во офсајд, па си извлекоа рандом дебела зелена линија како е Онсајд.

@Uli Hoeneß
Абе ти рече после репрезентативна пауза ќе воведат полуавтоматски офсајд, заврши сезона у пм уште влечат коси линии.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.402
Posle ke mi kazuvate tuka Utd i Pool bile stiteni i sakani od suudiite meh.
Pa onoj Oliver ni ebe detstvo kj stigne.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.906
Поени од реакции
6.200
Оливер ли беше тој најдобриот судија од ПЛ?

Kajgana Shop

На врв Bottom