Пловиш во мизерија пријателе.Chelsea
Gross Spend: £3.796 billion
![]()
Отворен ви е патот кон титулата во ПЛ, од друга страна Њукасл незгодни ќе бидат во финале, редно е они да освојат некој трофеј у пм.Koj smor. Tolku imam trauma od vakvi muabeti za 4 tituli i sl sranja, meh. Mn slicno kako lani. Znaes deka posle ova sledi samo titula u miki maus(nasiot omilen kup), remi protiv Everton, nekoja glupa povreda itd itd.
Прегледај го приврзокот 442667
I potvrda kakov fudbalski bog e gospodinot fergi.Јунајтед ќе напрај 15 години без титула во Премиер лига, како шо тргнало големи се шансите и до 20 години да стигнат, реалноста е таа. Колку трошеле и дали биле минус другите ич не треба да интересира дури му тони клубот во заборав. Најцрн период му е во историјата и најгласни се.
Да некој снема, ама доста и останаа. Бастионот од @Sladoledzija и @Scirea додека е тука нема откажувањеОф боже....најгласни биле.
Е ај ако не нека се исклучат од интернет затоа што тимот не им игра како што треба.
Тоа уствари се деси со едно 80% од фановите на Јуве на форумов откако престанаа да доминираат во лигата а тоа доволно збори за какви фанови станува збор.
Еве гарантирам дека денот кога Јуве повторно ќе се врати на врвот има да никнат како кокиче на пролет. Сега као сите зафатени и немаат време ама знаеме добро која е причината.
Од мене само респект за Фан Клуб Јунајтед. После секоја утакмица има дискусија и многу фан клуб бази ќе се преполовеа по вакви настани ама не и они. Они ми изгледаат како се повеќе да ги има.
Реков јас 80%, не сите.Да некој снема, ама доста и останаа. Бастионот од @Sladoledzija и @Scirea додека е тука нема откажување![]()
Pa ne komentira nikoj na temive seria a i fan klub juve.. sto da kazam.. pisav pred nekoj den na fan klubot na ignore me stavija.. ne mozam monolog da vodam..Реков јас 80%, не сите.
Ти, Деви, Скиреа и уште еден-двајца сте тука, нема збор.
Сладоледот периодов е премногу зафатен со криминалистика и геополитика. За него е оправдано да рече нема време. Едноставно премногу дешавки во последно време па не е излезен од тој подфорум.
:'(pisav pred nekoj den na fan klubot na ignore me stavija.. ne mozam monolog da vodam
За греота. Ништо немаш научено од Саше наш.Pa ne komentira nikoj na temive seria a i fan klub juve.. sto da kazam.. pisav pred nekoj den na fan klubot na ignore me stavija.. ne mozam monolog da vodam..