Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.865
Поени од реакции
10.156
Јунајтед со милијарда у минус нетспенд нема јадено трансфер бан за разлика од некои клубови.
Туку да не одам оф топик слободно продужете да си јадете :гомце: .

Член од
15 јануари 2020
Мислења
775
Поени од реакции
2.435
Никој не јадел трансфер бан заради трошење. Јадел заради воено политички причини и рус газда.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.970
Поени од реакции
1.403
Koj smor. Tolku imam trauma od vakvi muabeti za 4 tituli i sl sranja, meh. Mn slicno kako lani. Znaes deka posle ova sledi samo titula u miki maus(nasiot omilen kup), remi protiv Everton, nekoja glupa povreda itd itd.
1000010374.png

Член од
14 август 2022
Мислења
1.657
Поени од реакции
2.050
Koj smor. Tolku imam trauma od vakvi muabeti za 4 tituli i sl sranja, meh. Mn slicno kako lani. Znaes deka posle ova sledi samo titula u miki maus(nasiot omilen kup), remi protiv Everton, nekoja glupa povreda itd itd.
Прегледај го приврзокот 442667
Отворен ви е патот кон титулата во ПЛ, од друга страна Њукасл незгодни ќе бидат во финале, редно е они да освојат некој трофеј у пм.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Јунајтед ќе напрај 15 години без титула во Премиер лига, како шо тргнало големи се шансите и до 20 години да стигнат, реалноста е таа. Колку трошеле и дали биле минус другите ич не треба да интересира дури му тони клубот во заборав. Најцрн период му е во историјата и најгласни се.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Оф боже....најгласни биле.
Е ај ако не нека се исклучат од интернет затоа што тимот не им игра како што треба.
Тоа уствари се деси со едно 80% од фановите на Јуве на форумов откако престанаа да доминираат во лигата а тоа доволно збори за какви фанови станува збор.
Еве гарантирам дека денот кога Јуве повторно ќе се врати на врвот има да никнат како кокиче на пролет. Сега као сите зафатени и немаат време ама знаеме добро која е причината.
Од мене само респект за Фан Клуб Јунајтед. После секоја утакмица има дискусија и многу фан клуб бази ќе се преполовеа по вакви настани ама не и они. Они ми изгледаат како се повеќе да ги има.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.649
Јунајтед ќе напрај 15 години без титула во Премиер лига, како шо тргнало големи се шансите и до 20 години да стигнат, реалноста е таа. Колку трошеле и дали биле минус другите ич не треба да интересира дури му тони клубот во заборав. Најцрн период му е во историјата и најгласни се.
I potvrda kakov fudbalski bog e gospodinot fergi.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Оф боже....најгласни биле.
Е ај ако не нека се исклучат од интернет затоа што тимот не им игра како што треба.
Тоа уствари се деси со едно 80% од фановите на Јуве на форумов откако престанаа да доминираат во лигата а тоа доволно збори за какви фанови станува збор.
Еве гарантирам дека денот кога Јуве повторно ќе се врати на врвот има да никнат како кокиче на пролет. Сега као сите зафатени и немаат време ама знаеме добро која е причината.
Од мене само респект за Фан Клуб Јунајтед. После секоја утакмица има дискусија и многу фан клуб бази ќе се преполовеа по вакви настани ама не и они. Они ми изгледаат како се повеќе да ги има.
Да некој снема, ама доста и останаа. Бастионот од @Sladoledzija и @Scirea додека е тука нема откажување :anco:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Да некој снема, ама доста и останаа. Бастионот од @Sladoledzija и @Scirea додека е тука нема откажување :anco:
Реков јас 80%, не сите.
Ти, Деви, Скиреа и уште еден-двајца сте тука, нема збор.
Сладоледот периодов е премногу зафатен со криминалистика и геополитика. За него е оправдано да рече нема време. Едноставно премногу дешавки во последно време па не е излезен од тој подфорум.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.865
Поени од реакции
10.156
И после фанови на Јунајтед биле најгласни разгледајте повеќе од 3 мислења. :tapp:

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.698
Поени од реакции
4.610
Реков јас 80%, не сите.
Ти, Деви, Скиреа и уште еден-двајца сте тука, нема збор.
Сладоледот периодов е премногу зафатен со криминалистика и геополитика. За него е оправдано да рече нема време. Едноставно премногу дешавки во последно време па не е излезен од тој подфорум.
Pa ne komentira nikoj na temive seria a i fan klub juve.. sto da kazam.. pisav pred nekoj den na fan klubot na ignore me stavija.. ne mozam monolog da vodam..

Kajgana Shop

На врв Bottom