Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Јас Декстер не ја догледав оти стана моронска а првата сезона-две мислам беа многу језиви и мрачни со добра музика.
Догледај, па почни ја Dexter: New Blood, поврзани се.

Првата сезона на True Detective ја изгледав и сум фасциниран, дали и другите сезони се добри или че се разочарам?

Првата сезона на True Detective ја изгледав и сум фасциниран, дали и другите сезони се добри или че се разочарам?
Првата го дигна нивото многу. 2ра и 3та се океј, ама споредено со прва се послаби. Вреди да се изгледаат, особено трета.

Уште и третата е добра. Втората многу бавна, четвртата срање.

Уште и третата е добра. Втората многу бавна, четвртата срање.

Тогаш до трета би ги изгледал. Иначе првава сезона ми остави огромен впечаток значи воведната песна, целата приказна, глумците, па и песната на крајот, нека си еби векот Раст мн филозофираше ми го испра умот ! :D

Тогаш до трета би ги изгледал. Иначе првава сезона ми остави огромен впечаток значи воведната песна, целата приказна, глумците, па и песната на крајот, нека си еби векот Раст мн филозофираше ми го испра умот ! :D
Од овој тип на серии не знам колку си гледал други, ако не си ги гледал, препорака од мене и за The Killing (првите 2 сезони), Broadchurch, The Chestnut Man и The Night Of.

Јас пред некој месец ја изгледав за втор пат. Топ 5 за мене.

Прва - врв
Втора - тешко срање
Трета - мех
Четврта - средно жалосна

Landman -почнува ок има надеж дека ќе се развие интересна приказна и ондак пола серија се врти околу мајката и ќерката, како вежбаат, волонтираат у старечки дом и бла бла бла слични глупи причи. 2 ра сезона тешко дека би ја гледал
Mindhunt- одлична, има паралелни приказни не е прекомплицирана може да се следи и секоја наредна епизода едвај чекаш да ја почнеш. Има најава и за 3 та сезона, едвај ја чекам.

Немам налетано на мислење за ‘The Last Night at Tremor Beach’ - последниот проект на маестро Ориол Пауло, а излегла уште у октомври.
Минич од 8 епизоди по саат кусур, мистерија нормално. Не е на ниво на претходните филмови/серии, имаше доста бавен старт и на моменти беше развлечена, али човеков и реклама за детергенти да сними мислам дека би ја гледал. Кој има време за тепање бујрум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom