NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    51
Член од
19 март 2013
Мислења
3.316
Поени од реакции
4.965
Ќе свршуваат сега глупите курви од Холивуд на Лука ќе му се лижат. Си има он преубава жена и златно детенце , ќе ги трола само.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.209
Поени од реакции
10.253
Олабавете малце бе, шоу бизнис е ова, да се дига фама сеа, треба ли да ја спомне некој Ким Кардашијан, испадна од ротација на дрољи у Холивуд, и проаѓа рокот. Сигурно она ќе го гања Лука на постови на Лејкерс на инстаграм.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.845
Поени од реакции
4.556
Poprvo bi rekol po parite
Брат оваа има повеќе пари од сите топ 10 играчи моментално што се во НБА заедно,Ким си бара внимание и некој подолг што ќе ја работи 3-4 пати неделно.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.697
Поени од реакции
4.605
Па баш во офанзива може за кур да му се фати. После Џордан не постои технички посовршен играч од Коби, енд оф стори. Леброн со раздвоените нозе може пипер на пазар да продава.
Ako zborime za ofanziva, Jokic e na vrvot..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.208
Џордан, Вилт, Расел, Џабар, Леброн, Шек. Можда и Меџик.
Еве вака на прво што ми текнуваат, без редослед. Од кои е подобар Коби? Гревота па ми пишува :pos:
Ако Коби е најдобар Езерџија што некогаш играл за Лејкерс, ќе објасниш како Џабар, Меџик, Вилт и Шек се боље од него? ШЕК БИЛ БОЉЕ ОД КОБИ БЕ, брат дај немој да пишуваш вакви работи, на Шек да му го кажеш ова ќе ти се згази од смеење.

Kajgana Shop

На врв Bottom