Poprvo bi rekol po pariteОваа нели по црнците беше?
Брат оваа има повеќе пари од сите топ 10 играчи моментално што се во НБА заедно,Ким си бара внимание и некој подолг што ќе ја работи 3-4 пати неделно.Poprvo bi rekol po parite
Ako zborime za ofanziva, Jokic e na vrvot..Па баш во офанзива може за кур да му се фати. После Џордан не постои технички посовршен играч од Коби, енд оф стори. Леброн со раздвоените нозе може пипер на пазар да продава.
Бркле оди играј домино и не замарај.Ako zborime za ofanziva, Jokic e na vrvot..
Џордан, Вилт, Расел, Џабар, Леброн, Шек. Можда и Меџик.Греота
Ако Коби е најдобар Езерџија што некогаш играл за Лејкерс, ќе објасниш како Џабар, Меџик, Вилт и Шек се боље од него? ШЕК БИЛ БОЉЕ ОД КОБИ БЕ, брат дај немој да пишуваш вакви работи, на Шек да му го кажеш ова ќе ти се згази од смеење.Џордан, Вилт, Расел, Џабар, Леброн, Шек. Можда и Меџик.
Еве вака на прво што ми текнуваат, без редослед. Од кои е подобар Коби? Гревота па ми пишува![]()
Уште колку клубови останаа од НБА за кои немаш навивано?Ke donesat nekoj centar sea jas sum all in za Lakersi t.e ke navivam za niv.
Washington Wizards и Charlotte Hornets ваљда тие се.Уште колку клубови останаа од НБА за кои немаш навивано?