LustingVertigo
Snopdan Dogovich
- Член од
- 1 декември 2017
- Мислења
- 877
- Поени од реакции
- 1.336
Orange beach па за мене ми беше најгрда, освен што те служа директ на плажа и бесплатни што се лежалките со едно нескафе од 3-4 евра, не ми беше толку убава бидеќи беше цела карпеста, а јас обожавам високи бранови и да нуркам (премногу сакам да нуркам). А Kalamitsi баш ми беше ТОП плажата мислам препрепреубава ми беше, бидеќи беше како залив навнатре немаше бранови и беше премирна водата (не ми сметаат сепак бранови) и се изнануркав/изнапливав како дете некоеЈас бев една година сместен одма во прв ред и само еднаш влегов таму во вода, ај што треба да се заборавиш за да отидеш во подлабоко туку па има и џепови идеш идеш и пропаѓаш до гуша па одма по тоа излегубаш и водата до колена се тоа од бранови што маваат нон стоп
Како единствена позитивна работа е што Оринџ бич е доста блиску па можеш да отидеш да фатиш место
Покрај ковиу, лагониси и оринџ и не е баш маст визит каламици ама ајде ствар на вкус
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Автоматски споено мислење:
https://www.youtube.com/watch?v=_xzutGq57gs Снимивме неколку клипчиња со другарчето, еве видео од Каламитси, имаме и некој други плажи на каналот пуштено.