NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    48
Член од
19 март 2013
Мислења
3.239
Поени од реакции
4.866
Сега во стилот на Илз ќе направам камелеонски потег и ќе си ја сменам профилната и ќе го ставам Јокич и него дур не го трејдаат за Гоберт во Минесота.
Лука кур да јаде со пичката флоперска Леброн. Ирвинг исто така некој многу го хејта во лигава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.939
Сега во стилот на Илз ќе направам камелеонски потег и ќе си ја сменам профилната и ќе го ставам Јокич и него дур не го трејдаат за Гоберт во Минесота.
Лука кур да јаде со пичката флоперска Леброн. Ирвинг исто така некој многу го хејта во лигава.
Бар во Лејкерс некогаш ќе има шанса за титула, во Далас можда во некој друг живот.

Ае Камбек не кењај, честито нов Езерџија помеѓу навивачите. :cool: :D
Автоматски споено мислење:

Види ги Јута во трејдов, небитни како кур на ТВ 1000

BREAKING: Luka Doncic has been TRADED TO THE Lakers for Anthony Davis (via Shams)

Lakers: Luka Doncic, Maxi Kleber, Markieff Morris
Mavs: Anthony Davis, Max Christie, 2029 LAL 1st
Jazz: Jalen Hood-Schifino, 2025 Clippers 2nd, 2025 Mavericks 2nd

Последно уредено:
Член од
19 март 2013
Мислења
3.239
Поени од реакции
4.866
Бар во Лејкерс некогаш ќе има шанса за титула, во Далас можда во некој друг живот.

Ае Камбек не кењај, честито нов Езерџија помеѓу навивачите. :cool: :D

Види ги Јута во трејдов, небитни како кур на ТВ 1000

BREAKING: Luka Doncic has been TRADED TO THE Lakers for Anthony Davis (via Shams)

Lakers: Luka Doncic, Maxi Kleber, Markieff Morris
Mavs: Anthony Davis, Max Christie, 2029 LAL 1st
Jazz: Jalen Hood-Schifino, 2025 Clippers 2nd, 2025 Mavericks 2nd
Дејвис , Гафорд , Лајвли у рекет. Па и не размислувале толку лошо Мавс , пошо саламата пак може да се повреди , па и АД , али ако се повреди АД имаат рвачи како Пи Џеј и Маршал. Клеј почна да фрла тројки , Ирвинг си гази сезонава.
Поише би рекол Лејкерс во некој друг живот ќе освои титула без центри и еден куп онака скорери. Мавс имаат сеуште поише шанси со здрав АД од шансите на Лејкерс. На Лука му ја пожелувам истата судбина ко таа на Баркли , Ајверсон , Мело и сите останати what if во НБА , можда бил против трејдот али сеедно кур да јаде.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.939
Дејвис , Гафорд , Лајвли у рекет. Па и не размислувале толку лошо Мавс , пошо саламата пак може да се повреди , па и АД , али ако се повреди АД имаат рвачи како Пи Џеј и Маршал. Клеј почна да фрла тројки , Ирвинг си гази сезонава.
Поише би рекол Лејкерс во некој друг живот ќе освои титула без центри и еден куп онака скорери. Мавс имаат сеуште поише шанси со здрав АД од шансите на Лејкерс. На Лука му ја пожелувам истата судбина ко таа на Баркли , Ајверсон , Мело и сите останати what if во НБА , можда бил против трејдот али сеедно кур да јаде.
Зборам долгорочно гледано, не дека оваа сезона ќе освојат титула. Пичку матер јаките играчи Пи Џеј и Маршал, не постојат. Ок си е трејдов за Далас, ако е здрав Дејвис супер екипа ќе бидат, не би се изненадил и до финале на запад да догураат сезонава, али Лејкерс сега долгорочно имаат златен асет во ракав за да направат екипа која ќе доминира во НБА. Леброн не е вечен, можда уште сезонава ќе игра, евентуално следната и тоа е тоа од него, па после тоа ќе може да се носи некој појак играч за да се спојат со Лука и да ебаваат мајки, таман додека Лука го научи здравиот начин на живот од Брон. :cool:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.179
Поени од реакции
10.170
Лука дури и ван форма е топ 3 играч, 5 години помлад. Потег за у иднина им е ова на Лејкерс, а и мораше да сменат нешто, би рекол после ова и Леброн ништо чудно да го одјебат, пошо наводно и он немал поим за трејдов. Ете му шанса на АД да игра 4ка, а Лејкерс ги има Вандо и ДФС за одбрана да го покријат мрзлево, плус Тарнер или Кеслер ќе ги земат сигурно.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.239
Поени од реакции
4.866
Супер (y)
Хајп на highlights оваа година на Лука и Леброн и чекајте да дојде 2028.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.939
Лука дури и ван форма е топ 3 играч, 5 години помлад. Потег за у иднина им е ова на Лејкерс, а и мораше да сменат нешто, би рекол после ова и Леброн ништо чудно да го одјебат, пошо наводно и он немал поим за трејдов. Ете му шанса на АД да игра 4ка, а Лејкерс ги има Вандо и ДФС за одбрана да го покријат мрзлево, плус Тарнер или Кеслер ќе ги земат сигурно.
Далас го побарале трејдов, имале сомнежи за кондицијата на Лука (оправдано според мене), а ако добро разбрав летово требало да потпише нов супермакс договор.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.179
Поени од реакции
10.170
Далас го побарале трејдов, имале сомнежи за кондицијата на Лука (оправдано според мене), а ако добро разбрав летово требало да потпише нов супермакс договор.
Да да, сеа читав. Ама ако веќе планираа да го трејдаат Лука, мислам дека можеа и подобро да земат од скоро 32 годишен АД кој и онака е склон на повреди.

Член од
9 декември 2010
Мислења
607
Поени од реакции
345
Ovoj 100% baral da odi specificno vo Lejkers, do tolku ne mozele da najdat podobar deal od ova? Uste pocudno ovoj Dejvis barase da trejdaat za centar poveke mu odgovaralo da igra PF. Kako ne mozele Rivs da go zemat ova e premalku recisi e Dejvis-Doncic plus pikot.
Ke bide interesen pikot koj go drze OKC swap so Dalas 2028 posle trejdov

Druze daj ne zaebavaj ti lici ovaa kako da ima problemi so parite da e nekoj od pomalive gazdi da svatam kako toj na OKC, Kingsi

Adelson is also the majority owner of the Dallas Mavericks basketball team with her son-in-law Patrick Dumont. As of 2024, according to Forbes, she has an estimated net worth of $32 billion, making her the 53rd-richest person as well as the richest Israeli in the world,[2][3] and is the eighth-richest woman in America.[4]/QUOTE]

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.179
Поени од реакции
10.170
Наводно никој не барал трејд, ни Лука ни Дејвис. Не ни имале поим дека се дешава ова, не му било ни најавено на Лука дека планираат да го трејдаат. ГМ-иве си го имале од порано и затоа овој од Далас дошол со предлогов кај Пелинка.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.888
Единствено нешто што ми паѓа на памет поради трејдов е дека Кјубан сака да ја продаде франшизата или може му е преку кур од оваа несериозност на Лука со дебелеењето, што е најмалку веројатно.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.239
Поени од реакции
4.866
Мавс се одлучиле да идат јако сезонава и евентуално наредната , па после ќе му ја мислат. Рекетот им е stacked кур ги боли ,за плејоф ќе го имаат и Лајвли. Многу ги потценувате Пи Џеј и Маршал , Мавс пред да се повреди саламчето беа топ 5 екипа баш ради нив и одлични партии на Грајмс исто. Ирвинг си е лудак , така да џабе ги жалат Мавс. Лука е за жалење шо ќе му обелее косата и уште со курот у рака , место прстен.
Шо ги тркалам бе, глејте ги Нагетс како напаѓаат на топ 3 , Јокара 28/13/17 секојдневие. :cool:

Член од
9 декември 2010
Мислења
607
Поени од реакции
345
Единствено нешто што ми паѓа на памет поради трејдов е дека Кјубан сака да ја продаде франшизата или може му е преку кур од оваа несериозност на Лука со дебелеењето, што е најмалку веројатно.
Kjuban go prodade Mavs on ima nekoj mizerni akcii I e CEO nesto takvo se prasuva za site potezi koi gi vlece fransizata.

Зборам долгорочно гледано, не дека оваа сезона ќе освојат титула. Пичку матер јаките играчи Пи Џеј и Маршал, не постојат. Ок си е трејдов за Далас, ако е здрав Дејвис супер екипа ќе бидат, не би се изненадил и до финале на запад да догураат сезонава, али Лејкерс сега долгорочно имаат златен асет во ракав за да направат екипа која ќе доминира во НБА. Леброн не е вечен, можда уште сезонава ќе игра, евентуално следната и тоа е тоа од него, па после тоа ќе може да се носи некој појак играч за да се спојат со Лука и да ебаваат мајки, таман додека Лука го научи здравиот начин на живот од Брон. :cool:
Logicen potez koj mi odi vo glava e da go brkaat Atetokumpo na leto.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
?????????????????

Ke se vratam vkrevet neznam oti tvitoj od Shams charania sonvam

Kajgana Shop

На врв Bottom