Светско првенство(мажи)-Хрватска, Данска, Норвешка 2025 [14 јануари - 2 Февруари]

Кој ќе биде новиот светски шампион?

• Данска

Гласови: 35 47,3%
  • Франција

Гласови: 17 23,0%
  • Шведска

Гласови: 0 0,0%
  • Норвешка

Гласови: 3 4,1%
  • Хрватска

Гласови: 6 8,1%
  • Шпанија

Гласови: 3 4,1%
  • Германија

Гласови: 4 5,4%
  • Некој друг

Гласови: 6 8,1%

• Вкупно гласачи
    74
Член од
23 август 2010
Мислења
40.054
Поени од реакции
116.994
Не, се гледа меѓусебни на Исланд, Хрватска и Исланд. Исланд така отпаѓа, затоа ќе се крстат на Словенија да им земе барем бод на хрватите.
Се глеа h2h и гол разликата меѓу нив само? Пошо Исланд го тепаше Египет, Египет ја тепаше Хрватска, а Хрватска го разнесе Исланд. :D

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.313
Поени од реакции
10.524
Зошто не се играат во исто време утакмиците каде е битно ??
На пример Исланд и Египет и Хрватска најверојатно ќе праат круг со исти бодови, а Египет и Исланд имаат слична гол разлика, Египет игра подоцна од Исланд.
Пошо се играат у Загреб Арена сите 3. :D

Член од
19 март 2013
Мислења
3.491
Поени од реакции
5.236
Се глеа h2h и гол разликата меѓу нив само? Пошо Исланд го тепаше Египет, Египет ја тепаше Хрватска, а Хрватска го разнесе Исланд. :D
Епа пошо Хрватска го разнесе Исланд, а Исланд помалце Египет и Египет помалце Хрватска, им се дава предност на Хрватите.

Член од
11 август 2017
Мислења
576
Поени од реакции
525
Словенците најавуваат победа против Хрватска :):ROFLMAO:

Член од
19 август 2010
Мислења
4.150
Поени од реакции
10.278
Slovencite se padnati, plus imaat i povredi, taka da mislam deka lagano ke go papaat denes. Hrvatska dobi eden šamar od Egipet, imaše vreme da se sozeme i mislam deka na vreme se vrakja. Da ne bidam pogrešno sfaten. Daleku se Hrvatite od nekogašniot kvalitet, ali so ovoj kadar i so polna Arena ke bide dovolen da ja sovlada Slovenija, pa i Ungarija. So Danska i Francija po mene nemaat nikakvi šansi.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
222
Поени од реакции
891
Не, се гледа меѓусебни на Исланд, Хрватска и Исланд. Исланд така отпаѓа, затоа ќе се крстат на Словенија да им земе барем бод на хрватите.
Исланд сега ја тепаше Аргентина 9 разлика. Вечер ако Хрватска ја тепа Словенија и Египет ги победат Капе Верде со над 8 разлика, понатаму одат Египет и Хрватска

Член од
19 февруари 2011
Мислења
629
Поени од реакции
780
Исланд сега ја тепаше Аргентина 9 разлика. Вечер ако Хрватска ја тепа Словенија и Египет ги победат Капе Верде со над 8 разлика, понатаму одат Египет и Хрватска
Аман бре милион години спорт следите и не научивте дека во сите спортови при исто бодови се гледа меѓусебен дуел на тимовите. Ако 3 или повеќе тимови пак се прави мини табела од меѓусебните натпревари. Затоа нема врска колку Исланд ги тепаше Аргентина ниту Египет колку ќе тепа. И на Хрватска и треба само победа за да има бодови исто со Исланд и Египет и не е важно колку голови ќе тепа.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.948
Поени од реакции
17.202
Нема на ТВ Египет.... Значи Исланд да си пакува куферите лагано

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
40.054
Поени од реакции
116.994
Види го овој Зорман цел меч чекори бара, да и чекорам на жена му у кревет.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.948
Поени од реакции
17.202
Словенија гризе само за 3 место, колку е битно 3 или 4??
Рејтинг, жреб за други циклуси ??

А добро што влегоа Бразил и Египет во квартер финал, за популаризација на ракометот...Јапан треба уште многу ориз да изеде и саќе да испие за такво нешто....

Последно уредено:
Член од
30 мај 2019
Мислења
2.204
Поени од реакции
4.060
А добро што влегоа Бразил и Египет во квартер финал, за популаризација на ракометот...Јапан треба уште многу ориз да изеде и саќе да испие за такво нешто....
Квартер финал??

Kajgana Shop

На врв Bottom