Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.059
Поени од реакции
6.715
Мора сеа после повредава на Жесус да се земе нешто. Прочитав дека може да трошат, дека нема проблем од ФФП, нема изговори, едноставно мора врвно крило/напаѓач да се донесе. Идеално би било да се фрли пари на едно од двете, а другото на позајмица. Ја би Нико Вилиајамс и Коло Муани или нешто такво на позајмица, или па Влахович на позајмица со облигација да се плати ( ако сакаат Јуве така, чисто сумњам )

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
Гледам има доста шпекулации за Стерлинг на позјмица во последниве минути од трансфер роков.

Замислете ја тројкава во напад заедно Стерлинг-Хаверц-Хесус, зицераши.
знаев дека ке има нервози сезонава уште пред да почне, бев спремен и пак живци кинам.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.059
Поени од реакции
6.715
знаев дека ке има нервози сезонава уште пред да почне, бев спремен и пак живци кинам.
Стерлинг покажа 100 пати повеќе од Мартинели, иако и Стерлинг беше очобол на моменти. Кажува се за Мартинели каков е

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.901
Поени од реакции
6.185
Стерлинг играше како копчето за подавање да му е расипано.

Или дриблаше додека не му ја земат. Или пак ќе пратеше непрецизен центар шут.
Што не значи дека Мартинели беше подобар.

Член од
27 декември 2020
Мислења
573
Поени од реакции
1.021
Колкава е веројатноста второ полувреме Артета да паркира автобус? :D

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.794
Поени од реакции
2.349
Каков Арсенал гледавме кога беше Венгер, а сега што му згрешивме на Бога да гледаме вакво кружење како дожд околу Крагуевац.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Венгер е господ за Арсенал, остајте тоа. Ама да го омаловажувате Артета, ликот не стави на мапа повторно, посебно во дербиња не сме изгубиле бог знае од кога. Ви текиња кога имавме дерби и знаевме дека мин 3 примаме у најдобри изданија?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Каков Арсенал гледавме кога беше Венгер, а сега што му згрешивме на Бога да гледаме вакво кружење како дожд околу Крагуевац.
Едноставно бе бате, има ајле корнери и кружиме во 16те оти сите ни се бранат со 11те позади :)

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.794
Поени од реакции
2.349
Просто не ми се верува. Астон Вила немаа никаква игра и два гола од нигде никаде им даваат. На контри ги фаќаат, како муви без глави играат.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.794
Поени од реакции
2.349
Не сака.

Словенија сум, има врска?
Нема врска тоа и јас не сум во Македонија. Кога ќе стиснеш на Арсенал- Динамо долу на средина имаш бројки и стискаш на некој од броевите и те носи до преносот.

Kajgana Shop

На врв Bottom