Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
22 август 2022
Мислења
745
Поени од реакции
2.111
Јао хер Шика што ти била блесава. :facepalm:
Патријахални и традиционални семејства се напротив пример за како се воспитуваат деца и таму всушност најмногу се внимава што се зборува пред нив. Оти еден од најважните приоритети му е да овозможи здраво потомство. А простаци ги има секаде. Ете јас со еден куп внуци, братучеди, пред мене ниеднаш не е направен таков муабет.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.609
Поени од реакции
88.071

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.274
Поени од реакции
23.876
Јао хер Шика што ти била блесава. :facepalm:
Патријахални и традиционални семејства се напротив пример за како се воспитуваат деца и таму всушност најмногу се внимава што се зборува пред нив. Оти еден од најважните приоритети му е да овозможи здраво потомство. А простаци ги има секаде. Ете јас со еден куп внуци, братучеди, пред мене ниеднаш не е направен таков муабет.
Ti posebna si ;)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.069
Поени од реакции
42.776
повише би рекол дека длабоко проблематично е секоја сцена и реченица да ги анализираш и да ги оценуваш за тоа колку навредуваат некоја публика. Впрочем за тоа нема ни уметност денес и слобода на експресија, него све е срање што искача од педерското дувло Холивуд.

Член од
22 август 2022
Мислења
745
Поени од реакции
2.111
More ostaj toj muabet, posebna si, posebna :sneaky:
Ti ako nisto drugo si kralica na eufemizmot tuka, najverojatno i posiroko.
Владе брату, што толку ми се закачи.? Ниту некаде те спомнувам, ниту пак нешто те прашувам, ниту дискутирам каков си. Ако имаш да кажеш нешто на темата, кажи, каква сум јас, каков си ти не е темата. Еуфемизам еуфемизам сте научиле, не сакам да дојдам до ниво остриот јазик да го покажам, не е зор. А знам многу убаво и да одговорам и капак да ставам. Кучињата лаат, карванот си врви, судбинска македонска приказна.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.274
Поени од реакции
23.876
Владе брату, што толку ми се закачи.? Ниту некаде те спомнувам, ниту пак нешто те прашувам, ниту дискутирам каков си. Ако имаш да кажеш нешто на темата, кажи, каква сум јас, каков си ти не е темата. Еуфемизам еуфемизам сте научиле, не сакам да дојдам до ниво остриот јазик да го покажам, не е зор. А знам многу убаво и да одговорам и капак да ставам. Кучињата лаат, карванот си врви, судбинска македонска приказна.
De be ti se zakaciv, ednas ti replicirav.
Sostori ti placka :facepalm:
P.s i da diskutiras, golema rabota, da ne mi se sroni biserot mozi, ke si ja vrzam glata koj sto misli za mene na anonimen forum.
P s.s klavaj kapaci ne e problem, samo ne prijavuvaj ko so si znajs, epten detski e a i gi zamaras moderatorite bez veze.

Член од
22 август 2022
Мислења
745
Поени од реакции
2.111
De be ti se zakaciv, ednas ti replicirav.
Sostori ti placka :facepalm:
P.s i da diskutiras, golema rabota, da ne mi se sroni biserot mozi, ke si ja vrzam glata koj sto misli za mene na anonimen forum.
P s.s klavaj kapaci ne e problem, samo ne prijavuvaj ko so si znajs, epten detski e a i gi zamaras moderatorite bez veze.
Ај малку прибери се. Не ти личи со девојки, жени везден да се расправаш. Плачка на мајка ти или сестра ти да кажеш, поголема плачка си од мене не се секирај. Со кое право вреѓаш овде? Ако си офтопик ќе пријавам. И јас ако сум офтопик ќе си пријавам и самата. Форумов чергарска чешма ли да се стори?
На модераторите, фала Богу не им фали ни тастатура ни писменост за да им требаат адвокати низ темиве. Да ги мислеше толку по мислењата ќе се гледаше.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.274
Поени од реакции
23.876
Ај малку прибери се. Не ти личи со девојки, жени везден да се расправаш. Ако си офтопик ќе пријавам. И јас ако сум офтопик ќе си пријавам и самата. Форумов чергарска чешма ли да се стори?
Placipice edno :D

Kajgana Shop

На врв Bottom